Özerler Mahallesi’ndeki bir kahvehanede tartıştığı üvey babası O.F’yi bıçaklayarak öldüren F.P’nin kaçmasına yardım ettiği öne sürülen dedesi A.M, Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde polis ekiplerinin oluşturduğu kontrol noktasında yakalandı.
Gözaltına alınan dede, ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü.
Şüpheli F.P. ile şüphelinin kaçmasına yardım ettiği öne sürülen dede A.M’nin polis merkezindeki işlemleri tamamlandı.
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen iki şüpheli, Lüleburgaz Adliyesi’ne sevk edildi.
Özerler Mahallesi’nde bir kahvehanede F.P. (16) ile üvey babası O.F. (46) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıkmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada F.P, O.F.’yi bıçakla yaralamıştı.
Sağlık ekiplerince Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan O.F. müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Şüpheli gözaltına alınmıştı.
GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026MARMARA BÖLGESİ
19 Temmuz 2026
1
Kırklareli Belediyesi’nden orman ve anız yangınlarına karşı uyarı
2
Kırklareli’nde Balkan geleneği “Koleda” makyaj etkinliği ile başladı
3
Kırklareli’nde ölü bulunan köpeklere ilişkin soruşturma başlatıldı
4
Kırklareli’nde atık toplama tesisinde çıkan yangın söndürüldü
5
Trakya’da yarından itibaren hava sıcaklıkları artacak