Proje önerileri için başvuruların alınması 26 Eylül’de sonlanacak. AFAD’ın sitesinde yer alan duyuruya göre, 2012’de başlatılan UDAP ile Türkiye’nin depremle ilgili öncelikli alanlarında yeni bilgiler üretilmesi, kurumsal kapasitenin geliştirilmesi, teknolojik problemlerin çözülmesi için bilimsel çalışmaların desteklenmesi amaçlanıyor.
Bu kapsamda, bu yıl desteklenecek kamu kurumları ve üniversitelerden araştırmacıların önereceği güdümlü projelerin çağrısı açıldı.
Bu yıl güdümlü projeler kapsamında, Bursa civarında deprem kaynağı olabilecek diri fayların paleosismolojik çalışmaları desteklenecek.
Proje önerileri için başvurular, AFAD’ın “https://udap.afad.gov.tr/login” internet adresinden kayıt olunmasının ardından UDAP Yönetmeliği’nde belirtilen kurallara uygun olarak yapılabilecek.
Proje önerileri için başvuruların alınması 26 Eylül’de sonlanacak.
GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
05 Eylül 2026
1
“Dış piyasalarda rekabeti artırmak kaliteli yönetimden geçiyor”
3
“Şirket araçları ve kiralık araçlar hızla elektriklileşecek”
4
“Duygularımız sağlığımızı etkiliyor”
5
“Barınma fiyatlarındaki artış üniversite tercihlerini olumsuz etkiliyor”
Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).