Yiyecek İçecek Teknolojisi Bölümü öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde okulun atölyesinde çalışmalarını sürdürüyor.
Öğrenci ve öğretmenlerce hazırlanan kurabiye, kuru pasta ve ekmek gibi yiyecekler, depremzedelere ulaştırılıyor.
Yiyecek İçecek Teknolojileri Bölümü öğretmeni Elif Yıldız, AA muhabirine, öğrencilerin gönüllülük esasına göre çalışmalara katıldıklarını söyledi.
Şimdiye kadar hazırladıkları 30 koli hamur işini deprem bölgesine gönderdiklerini belirten Yıldız, “Günde bin ekmek üretme kapasitemiz, desteklerin gelmesiyle artıyor. Deprem bölgesindeki kardeşlerimiz için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.
Öğrencilerden Esma Sağdıç da hamur işi yiyecekler üreterek depremzedelere destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.
Öğrenciler Nurettin İnik ve Sevim Bulut da depremden zarar görenlere destek için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.
GÜNCEL
01 Temmuz 2025GÜNCEL
01 Temmuz 2025GÜNCEL
01 Temmuz 2025GÜNCEL
01 Temmuz 2025MARMARA BÖLGESİ
01 Temmuz 2025MARMARA BÖLGESİ
01 Temmuz 2025GÜNCEL
01 Temmuz 2025