Trakya Gazeteciler Derneği’nin (TGD) geleneksel hale getirdiği iftar programı gerçekleştirildi. Pandemi nedeniyle uzun bir süredir gerçekleştirilemeyen iftarda kentte görev yapan basın mensupları bir araya geldi.
TGD’nin geleneksel hale getirdiği iftar programı pandeminin ardından bu yıl yeniden düzenlendi. Dernek binasında gerçekleşen programa; TGD Yönetim Kurulu Üyeleri ve kentte görev yapan basın mensupları katıldı.
Ezanın okunması ile iftar yapıldı. Ardından konuşan TGD Başkanı Orhan, geleneksel iftar yemeğini, pandeminin ardından bu yıl yeniden yaptıklarını belirterek, “Allah kabul etsin. Bu programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İftarımıza katılan tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bir iftarımızı daha gerçekleştirmiş olduk. Allah nice iftarlar yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).