DOLAR 32,3912 0.21%
EURO 35,0896 -0.03%
ALTIN 2.325,370,27
BIST 9.090,680,12%
BITCOIN 2283915-0,41%
Edirne
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Çözüm Merkezi’nden yapılandırma desteği

AK Çözüm Merkezi’nden yapılandırma desteği

ABONE OL
25 Aralık 2020 10:34
AK Çözüm Merkezi’nden yapılandırma desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 17 Kasım’da Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7256 sayılı “Bazı Alacakların Yapılandırılması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun” kapsamında birçok resmi kuruma olan borçların yanı sıra belediyelere olan borçlarda da yapılandırmaya gidildi.

Süleymanpaşa Belediyesi de vatandaşların ilgili borçlarını kolayca yapılandırabilmesi için Mali Hizmetler Müdürlüğü kanalıyla ve internet üzerinden yapılandırma imkanının yanı sıra AK Çözüm Merkezi üzerinden de bu imkanı sunuyor.

Vatandaşların belediyeye gelerek ya da telefonla borçlarını yapılandırabildiği sistemde, yapılandırma ile borçların belirli kısımlarında indirim ve gecikme faizi silinmesi gibi kolaylıklar sağlanıyor.

Konuyla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar, Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’nden, AK Çözüm Merkezi’nden, belediyenin resmi internet sitesinden ve Mali Hizmetler Müdürlüğü veznelerinden yararlanabilecek.

Yapılandırma başvuruları 31 Aralık’a kadar devam edecek ve yapılandırılan borçların ödemesi kredi kartı ile internet üzerinden, Süleymanpaşa Belediyesi Mali Hizmetleri Müdürlüğü ve AK Çözüm Merkezi’nden yapılabilecek.

Süleymanpaşa Belediyesi AK Çözüm Merkezi, her türlü belediyecilik işleminin gerçekleştirilmesinde vatandaşlara doğrudan hizmet vermesinin yanında İstihdam Masası ile iş arayan vatandaşlarla personel arayan işletmeleri buluşturuyor.

Her türlü şikayet ve talebin kayıt altına alan AK Çözüm Merkezi’nde başvurularla ilgili muhataplara bilgilendirmede bulunuluyor ve tüm resmi kurumlarla ilgili başvurularda gerekli bilgilendirme ve yönlendirme yapılarak belediye ile ilgili tahsilatlar da gerçekleştirilebiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.