DOLAR 32,6024 0.39%
EURO 34,8158 0.22%
ALTIN 2.495,490,46
BIST 9.479,17-0,48%
BITCOIN 21052375,03%
Edirne
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aksal’dan Süloğlu ve Lalapaşa ziyareti

Aksal’dan Süloğlu ve Lalapaşa ziyareti

ABONE OL
2 Mart 2022 11:25
Aksal’dan Süloğlu ve Lalapaşa ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne’nin Lalapaşa ve Süloğlu ilçelerinde bir dizi temaslarda bulundu.

Milletvekili Aksal Süloğlu’na yaptığı ziyarette ilk durağı Süloğlu Kaymakamlığı oldu.  Süloğlu Kaymakamı Özgür Kayayı, AK Parti İlçe Başkanı Veli Çolak ve teşkilat mensupları ile ziyaret eden Milletvekili Aksal, burada ilçedeki yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakam Kaya’dan bilgi aldı.

Partisinin Süloğlu İlçe teşkilatını da ziyaret eden Milletvekili Aksal, AK Parti İlçe Başkanı Veli Çolak’tan teşkilat çalışmaları ve ilçenin ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı.

LALAPAŞA İLÇESİ’NE ZİYARET

Lalapaşa İlçesi’nde temaslarda bulunan Milletvekili Aksal, Edirne Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 25 bin metrekare kapalı olmak üzere toplam 100 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösteren, Pereja İleri Kimya Sanayi tesislerini ziyaret etti. Milletvekili Aksal’a burada Pereja İleri Kimya Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan vekili Şendoğan Susesi, tesislerde yapılan çalışmalar ve üretim hakkında bilgiler verdi.

Milletvekili Aksal ayrıca, beraberinden AK Parti Lalapaşa İlçe Başkanı Erhan Ayyıldız, Belediye Başkanı İsmail Arslan, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Secaattin Uyur ve teşkilat mensupları ile birlikte Lalapaşa Kaymakamı Muhammet Çiftçi’yi ziyaret etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.