DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2069865-2,30%
Edirne
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çınarlı Mahallesi Spor Sahası açıldı

Çınarlı Mahallesi Spor Sahası açıldı

ABONE OL
7 Temmuz 2021 15:35
Çınarlı Mahallesi Spor Sahası açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süleymanpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye, ilçe genelinde başlattığı spor tesisi yatırımlarının açılışlarına devam ediyor.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında ertelenen spor tesisi açılışları, yeni normalleşme sürecinde Çınarlı Mahallesi Spor Sahası açılışı ile yeniden başladı.

2021 yılını “Gençlik ve Spor Yılı” ilan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, farklı branşlarda hizmet veren 30 spor tesisinin şehre kazandırılması için çalışma başlatmıştı. Hızla tamamlanan çalışmalar neticesinde birçok mahallede inşa edilen spor tesisleri birer birer hizmete açılmaya başlandı.

Çınarlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve amatör spor kulüplerinin yanı sıra mahalle sakinlerinin de yararlanabileceği, 30 metre eninde, 50 metre boyunda yapay çim saha, soyunma odaları, duş ve tuvalet, kafeterya ile çocuk parkından oluşan spor tesisinin açılışı, törenle gerçekleştirildi.

Süleymanpaşa Kaymakamı Kaya törende yaptığı konuşmada, tesisleri ilçeye kazandıran Süleymanpaşa Belediyesine teşekkür ederek, gençlerin spor aracılığıyla kötü alışkanlardan uzak durmanın yanı sıra sosyal medya bağımlılıklarından da uzaklaşabileceklerini kaydetti.

Yüksel ise salgın tedbirleri nedeniyle kapalı kalan spor tesislerinin aydınlatmalarının ve kablolarının kötü niyetli kişilerce çalındığını ve tesislere zarar verildiğini belirterek, tesisleri yapmak kadar onları korumanın da önemli olduğunu ve bu tesislere herkesin sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Açılış törenine Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Üretürk, Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mülahim Kuru, Büyük Çınarlı Spor Kulübü Başkanı Hilmi Kıldıran, Büyük Çınarlı Spor Kulübü sporcusu gençler ve aileleri de katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.