DOLAR 32,5717 0.25%
EURO 34,9717 -0.02%
ALTIN 2.447,220,46
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 21024930,52%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hayvan besleme sektöründe en yenilikçi şirket

Hayvan besleme sektöründe en yenilikçi şirket

ABONE OL
9 Ocak 2023 13:26
Hayvan besleme sektöründe en yenilikçi şirket
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hayvan besleme ve akuakültür balık yemi alanındaki 100 yıllık deneyimi ile hayvancılık sektörüne yüksek katma değer sunan Nutreco, dünyanın en önemli iş dünyası dergilerinden biri olan World Finance tarafından ‘Hayvan Besleme Sektöründe En Yenilikçi Şirket’ seçildi. Derginin her yıl farklı sektörlerde mükemmelliği onurlandırdığı İnovasyon Ödülleri’nin bir parçasını oluşturan bu ödül, Nutreco’nun son teknoloji ve bilimin ışığında çiftliklerin verimliliğini artırmak için hayata geçirdiği inovatif çalışmaları doğrultusunda verildi.

“Geleceği besleme” misyonuyla hayvan besleme ve akuakültür balık yemi alanında faaliyette bulunan 100 yıllık global sektör devi Nutreco, dünyanın en önemli iş dünyası dergilerinden World Finance’ın her yıl farklı sektörlerde mükemmelliği onurlandırdığı İnovasyon Ödülleri kapsamında ‘Hayvan Besleme Sektöründe En Yenilikçi Şirket’ seçildi.

ÇİFTLİKLERİN VERİMLİLİĞİNİ ARTIRAN ÇALIŞMALARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

İş dünyasının bu prestijli ödülünü son teknoloji ve bilimin ışığında çiftliklerin verimliliğini artırmak için hayata geçirdiği inovatif çalışmaları doğrultusunda kazanan Nutreco, hayvan beslenme sektöründe araştırma odaklı küresel bir lider olarak yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor. Balık, karides, kümes ve ruminant çiftlik hayvanları için daha iyi beslenme misyonuna ulaşma yönünde çalışmalarını sürdüren şirket, sahip olduğu inovasyon ekipleri ile birlikte çiftliklerin hayvan besleme konusunda veriye dayalı karar vermelerini sağlamak ve uygulamalarını optimize etmeleri için yardımcı oluyor. Hayvanların gereksinimlerine göre özelleştirilen bu çözümler, çiftliklerin daha fazla üretim yapmalarına, hayvanların sağlıklarını ve dayanıklılıklarını güçlendirmelerine ve antibiyotik gibi harici katkı maddelerini kullanma ihtiyacını azaltmalarına destek oluyor. Sektöründe inovatif çalışmalarıyla dikkat çeken Nutreco, bilimin ışığında yenilikçi tarım ve hayvancılık teknolojisi ve tekniklerini takip ederek olası gıda kıtlığı ve gıda güvenliği sorunlarında kilit katkı sağlamayı hedefliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.