DOLAR 32,3875 0.2%
EURO 35,1110 -0.04%
ALTIN 2.325,530,28
BIST 9.147,980,75%
BITCOIN 2278307-1,02%
Edirne
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hurda armatürler mama ve su kabı oldu

Hurda armatürler mama ve su kabı oldu

ABONE OL
5 Ekim 2021 17:13
Hurda armatürler mama ve su kabı oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), sokak hayvanları için atık olarak ayrılan, kullanılmayan hurda aydınlatma armatür başlıklarını geri dönüştürerek geçtiğimiz yıl devreye aldığı “Enerjimiz Küçük Dostlarımız İçin” projesine devam ediyor.

ARMATÜR BAŞLIĞI TRAKYA BÖLGESİ’NDE MAMA VE SU KABI OLARAK KULLANILIYOR

TREDAŞ bünyesinde kullanım ömrünü tamamlamış, yanmayan ve atık olarak ayrılan armatür başlıklarının sokak hayvanları için kullanılabileceğini düşünen TREDAŞ Gönüllüleri, öncelikle Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde bulunan atık malzemeleri tespit etti. Ardından, aydınlatma başlıklarının sokak hayvanlarına zarar verebilecek, vida, armatür ve tel gibi maddeleri ayrıştırdı. Ardından, “Enerjimiz Küçük Dostlarımız” için yapıştırmalarını yerleştirerek, şehirlerin belirli noktalarına bıraktı.

BİLGİLİ, “HURDA ARMATÜRLER, SOKAK HAYVANLARINA DESTEK PROJESİNE DÖNÜŞTÜ”

TREDAŞ Genel Müdürü Reşit Bilgili, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, hurda maliyeti düşük olan armatür başlıklarını değerlendirerek, sokak hayvanlarının beslenmesinde kullandıklarını söyledi.

Bilgili, şöyle konuştu:

“Hayatı bizimle paylaşan can dostlarımıza değer vermeli, onları korumalı ve hayatı onlarla paylaşmalıyız. Şirketimizin depolarında bulunan hurda armatür başlıkları, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde kullanılarak sokak hayvanlarına destek projesine dönüştü. Bu çerçevede TREDAŞ Gönüllülerimiz, şimdiye kadar beş yüzü aşkın armatür başlığını mama ve su kabı olarak Trakya’nın çeşitli noktalarına bıraktı. Sokaklarımızı aydınlatan, sonra kullanılmayan atıl durumda olan armatür başlıklarını su ve mama kabına dönüştürürken, bölgemize de sosyal anlamda katma değer sağlamaktan dolayı mutluyuz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.