DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2067214-1,91%
Edirne
11°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü”

“Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü”

ABONE OL
25 Kasım 2022 15:42
“Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Hanife Büyükyeğen, parti binasında yaptığı açıklamada, 5,5 milyon kadın üyesi, 600 bine yakın gönüllü teşkilat mensubuyla güçlü bir kadın hareketi olduklarını söyledi.

AK Parti Kadın Kolları olarak, kadın odaklı politika ve uygulamaların takipçisi olduklarını ifade eden Büyükyeğen, “Kadına şiddet, insanlığa ihanettir. Kadına yönelik şiddet, yalnızca kadın oldukları için uygulanan veya kadınları etkileyen, kadının insan hakları ihlaline yol açan her türlü tutum ve davranıştır. Kadına yönelik şiddet, sadece ülkemizin değil, maalesef tüm dünyanın sorunudur. Tüm dünya gibi bizim de canımızı yakan, kadına yönelik şiddetle mücadele etmekte kararlıyız. Şunu apaçık söylüyoruz ki bu konuda asla toleransımız yok.” ifadelerini kullandı.
Basın açıklamasına AK Parti İl Başkanı Alper Çiler de katıldı.

TEKİRDAĞ

AK Parti Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Nihal Erdoğan Köşdere de Hasan Ali Yücel Meydanı’nda yaptığı konuşmada, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü vesilesiyle, bu konudaki kararlılıklarını bir daha vurgulamak, hükümet tarafından atılan adımları bir kez daha hatırlatmak istediklerini söyledi.

Kadına şiddetin “insanlığa ihanet” olduğunu vurgulayan Köşdere, “Kadını ve kadının varlığını son derece önemseyen bir yaklaşımla ‘Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü’ kapsamında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da sık sık tekrarladığı gibi kadına şiddetin, insanlığa ihanet olduğunu bir kez daha haykırıyoruz. AK Parti teşkilatları olarak, her adımımızda bu bilinçle hareket ediyor, her fırsatta dile getiriyoruz.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.