DOLAR 32,3141 0.19%
EURO 35,0862 -0.15%
ALTIN 2.277,470,01
BIST 8.986,902,05%
BITCOIN 22782851,11%
Edirne
18°

KAPALI

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kapsamlı tadilattan geçirilecek

Kapsamlı tadilattan geçirilecek

ABONE OL
24 Şubat 2021 15:04
Kapsamlı tadilattan geçirilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saat 11.00’de Keşan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde İhale Komisyonu huzurunda başlayan ihaleye 4 firma katıldı.

İhale ilgili açıklamada bulunan Keşan Belediye Başkan Vekili Nehir Gergin, ihalenin hayırlı olmasını diledi.

Genç nüfusa sahip olan Keşan’da spor tesislerinin geliştirilmesi ve erişim kolaylığı olarak tüm vatandaşlara hizmet etmesi noktasında Keşan Belediyesi olarak çalışmalara devam ettiklerini belirten Gergin, “40 yıllık kapalı spor salonumuzun yenileme ihalesi ile Keşan’ımıza modern ve kaliteli bir tesis kazandırmak için bugün düğmeye basıyoruz. Keşan’ımızı spor yatırımları ile geliştirmeye devam ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızın spora erişimi, sporun tabana yayılmasını çok ama çok önemsiyoruz. Sporun iyileştiren, dönüştüren ve hayata bağlayan yönünü her zaman Keşan Belediyesi olarak en önde tutuyoruz.
Yatırımlarımızın meyvelerini en kısa sürede toplayacağımızdan kuşkumuz yok. Keşan’ımızın gençleri spora gönül veren ve birçok alanda başarı sağlayan gençlerdir. Kupa kaldıran, madalya kazanan sporcularımız, takımlarımız ve spor kulüplerimiz ile birçok başarıyı bu salonda bir an önce hep birlikte kutlamak için sabırsızlanıyoruz. Futboluyla, voleyboluyla, basketboluyla, yüzmesiyle, jimnastiğiyle, atletizmiyle Keşan’ımızın spor ile olan bağını daha da güçlü şekilde yarınlara taşımak için çalışıyoruz. Bu bağlamda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’nun, Edirne Milletvekilimiz Fatma Aksal’ın ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığımızın ve Keşan için gece gündüz demeden çalışmaya devam eden Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Helvacıoğlu’nun bu yatırımlarda büyük katkıları olmuştur. Sayın Bakanımızın Keşan’a geldiğinde verdiği sözlerin tamamının bir bir tutulduğunu görmekteyiz. Spor kulüplerimize yapılan nakdi yardıma kadar tamamı yerine getiriliyor. Son işimiz kapalı spor salonumuzun kapsamlı tadilatı işi. Ben kapalı spor salonumuzun ve tüm yatırımlarımızın değerli Keşan halkımız ve gençlerimiz için hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz.

Daha sonra ihalede 4 firmanın evrakları incelenerek, verdikleri rakamlar açıklandı.

İhalenin komisyon tarafından değerlendirilerek, sonucun önümüzdeki günlerde açıklanacağı kaydedildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.