DOLAR 32,6119 0.36%
EURO 35,0293 0.2%
ALTIN 2.502,750,75
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20316710,97%
Edirne
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan DOÇEK, Şarköy’le karşılaştı

Keşan DOÇEK, Şarköy’le karşılaştı

ABONE OL
8 Aralık 2022 16:21
Keşan DOÇEK, Şarköy’le karşılaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan DOÇEK Voleybol Takımı maçlarına aralıksız devam ediyor. Takımın konuğu bu kez bölgenin iddialı ekiplerinden Şarköy Doğa Sporları Kulübü Voleybol Takımı oldu.

Zorlu ve başa baş geçen mücadeleyi Keşan DOÇEK 3-2’lik setlerle kazandı.

Baştan sona heyecanlı ve çekişmeli geçen mücadele sporun ruhuna yakışan centilmence hareketler ile seyircinin de ilgi ve tezahüratına da etki etti, her iki tarafın seyircisi güzel hareketleri sonuna dek alkışladı.

Maç sonrası konuk takıma yapılan ikramlar ve karşılıklı sohbetler ile hem maçın hem de önümüzdeki günlerin değerlendirmesi yapıldı ve konuk takım sahadan alkışlarla uğurlandı.

Şarköy Doğa Sporları Kulüp Başkanı Mustafa Veis, “Böylesi güzel bir atmosfer ve başa baş geçen mücadele bizleri mutlu kıldı, buradan büyük bir sevinç ve coşkuya ayrılıyoruz. Sahamız kapalı olmasa sizi davet edecektik, açıldığında ilk maçı sizlerle yapmak istiyoruz” dedi. Keşan DOÇEK Başkanı Hakan Eşme, “Sporun karşılıklı bir mücadele olduğu kadar aynı zamanda centilmence bir buluşma ve her durumda dostluğun kazanması gereken bir süreç olduğunu, belirterek, önümüzde yeni maçlar var, doğa sporlarının yanında yine kendi bünyemizde olan arkadaşlarla hem spor hem de hep birlikte sosyal bir etkinlik yaparak kent insanına bir soluk katmak istediklerini söyledi. EŞME, “Şarköy Doğa Sporları Kulübü Voleybol Takımına da bu zevkli ve heyecanlı karşılaşma için çok teşekkür etti. Voleybol Takımı Sorumlusu Fatih Duman, “Her iki takım da başa baş bir mücadele verdi, biz sahada, seyirci de tribünde bu maçtan büyük keyif aldı. Amacımız kendi bünyemizdeki arkadaşlarla sporun aynı zamanda sosyal bir etkinlik olduğunu da göstermek, Bosna-Hersek ve Romanya’dan benzer statüdeki takımlar ile görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.