DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2048502-2,11%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kırklareli’nde Yeşilay Danışmanlık Merkezi açıldı

Kırklareli’nde Yeşilay Danışmanlık Merkezi açıldı

ABONE OL
6 Kasım 2021 17:55
Kırklareli’nde Yeşilay Danışmanlık Merkezi açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayla Mahallesi’nde bir konakta hizmete açılan YEDAM’ın açılış törenine katılan Kırklareli Valisi Osman Bilgin, törende yaptığı konuşmada, her türlü bağımlılığa karşı mücadeleye önem verdiklerini söyledi.

YEDAM’ın bağımlılıklarla mücadelede önemli bir merkez olduğunu ifade eden Bilgin, YEDAM’a müracaat eden kişilere danışmanlık ve rehabilite hizmeti verildiğini belirtti.

Bağımlılık denilince akla öncelikli olarak madde, alkol ve tütün bağımlılığının geldiğini aktaran Bilgin, “Günümüz teknoloji çağında ise artık teknoloji bağımlılığı da olmuş durumda. YEDAM ile birlikte her türlü bağımlılıkla mücadelemizi daha etkin bir şekilde sürdürüyoruz.” dedi.

Bugün sadece Kırklareli’nde değil, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde olmak üzere 104 YEDAM açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildiğini ifade eden Bilgin, hayırlı olmasını diledi.

Emeği geçenlere teşekkür eden Bilgin, “Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanımıza, İçişleri Bakanımıza çok teşekkür ederim. 101 yıl önce kurulmuş Yeşilay Cemiyeti’nin değerli yönetimi ve üyelerine de kolaylıklar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Açılışa AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Yeşilay Bölge Koordinatörü Sebahattin Bilgiç, Yeşilay Kırklareli Şube Başkanı Halil Yücel ile kurum müdürleri katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.