DOLAR 32,3227 0.21%
EURO 35,1464 0.03%
ALTIN 2.293,490,72
BIST 9.060,312,88%
BITCOIN 22895261,03%
Edirne
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Mustela ile pişiğe son”

“Mustela ile pişiğe son”

ABONE OL
9 Aralık 2020 12:56
“Mustela ile pişiğe son”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pişik, bebeklerde en sık karşılaşılan cilt problemlerinden biridir. Bez bölgesinin uzun süre kapalı kalması, havasızlık, nemli alanın cilt ile teması, sıcak havalar, ek gıdaya geçiş gibi nedenlerle kolaylıkla meydana gelebilen pişik, kızarıklık ve kaşıntı ile kendini gösterir.

MUSTELA’NIN %98 DOĞAL KÖKENLİ İÇERİĞİ İLE PİŞİĞE KARŞI UZMAN KORUMA

Anne-bebek cilt bakımında Avrupa’da eczanelerin 1 numarası olan Mustela, %98 doğal kökenli içeriğe sahip Vitamin Bariyer Pişik Önleyici Krem’i ile bebekler için etkili ve yüksek toleranslı cilt bakımı sunmaktadır.

Her bez değişiminde kullanıma uygun Mustela Vitamin Bariyer Pişik Önleyici Krem düzenli olarak kullanıldığında pişik oluşumunu önleyerek bebeğinizin rahat etmesini sağlar.

Lanolin, paraben, koruyucu, parfüm, SLS gibi tartışmalı içerikler içermeyen Mustela Vitamin Bariyer Pişik Önleyici Krem dermatolojik ve pediatrik gözlem altında hipoalerjenik olarak test edilmiştir ve doğumdan itibaren güvenle kullanılabilir.

PİŞİĞİ ÖNLEMENİN YOLLARI NELERDİR?

  • Bebeğin bezinin sık değiştirilmesi.
  • Bez bölgesinin hava aldırılması.
  • Alt değişimi temizliğinde alkol içermeyen ürünlerin kullanılması.
  • Düzenli olarak pişik kremi kullanılması.

 

MUSTELA HAKKINDA

Fransız Expanscience Laboratuvarları’nın Anne Bebek cilt bakım markası olan Mustela, 70 yıldır yenidoğanlar, bebekler, çocuklar, hamilelik öncesi ve sonrası dönemi için; bebekler, gebeler ve yeni annelere yönelik cildin özel tüm ihtiyaçlarına yenilikçi dermokozmetik ürünler geliştirmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.