DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.491,090,28
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20728290,40%
Edirne

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Paris’te yılın son resim sergisinde, bir Kırcaalili Ressam

Paris’te yılın son resim sergisinde, bir Kırcaalili Ressam

ABONE OL
9 Ocak 2021 14:58
Paris’te yılın son resim sergisinde, bir Kırcaalili Ressam
0

BEĞENDİM

ABONE OL

https://www.kircaalihaber.com’da yer alan haber de, Paris’teki 2020 yılının son sergisine katılan 36 Türk sanatçıların galeride birbirinden ilginç ve güzel eserleri sergilendi. Bu sergiye Gebze’de yaşayan Kırcaalili Ressam Rafiye Karaca başarılarına bir başarı ekleyerek eserleri ile katıldı.

GEBZELİ RESSAM RAFİYE KARACA DA BU ULUSLARARASI ALANDAKİ SERGİYE KENDİ ESERLERİ İLE KATILDI

23 Aralık- 31 Aralık 2020 tarihleri arasında Fransa-Paris “Galerie du Colombier” sergi salonunda gerçekleşen sergiye dünyayı kasıp kavuran Covid-19’a rağmen ilgi çok büyük oldu. Serginin konusu: Hello Paris Serginin Küratörü: Armand Berberyan oldu.

Gebzeli Ressam Rafiye Karaca da bu uluslararası alandaki sergiye kendi eserleri ile katıldı.

Paris’de düzenlenen “Hello Paris” yılın son sergisinde Türkiye’den 36 sanatçı da çalışmalarını sergiledi. Louvre Müzesi yakınındaki bu galeride Parisli sanatsever olumsuz hava koşullarına rağmen ve tüm yasakları bir kenara bırakıp Galeriye gelerek sergiyi gezdiler.

KURATÖRDEN GEBZELİ RESSAMA BÜYÜK ÖVGÜ; “TARZINIZ TAM AVRUPAİ”

Paris’teki Serginin kuratörlüğünü yapan Armand Berberyan 36 Türk sanatçının arasında yer alan Kırcaali kökenli Gebzeli Ressam Rafiye karaca için övgü dolu sözler söyledi.

Berberyan: “Rafiye hanım öncelikle yeni yılınız kutlu olsun. 2021 yılı sizin yılınız olsun. Ayrıca sizi kutluyorum. Harikasınız çok beğendim. Gerçekten de bu üç sergide inanılmaz beğeni aldınız. Gelenler eserinizin önünden ayrılmadılar. Ben sizi daha evvel nasıl tanımamışım şaşırıyorum, arzınız tam Avrupai. Stiliniz tam Paris’den. Kutluyorum sizi. Çok başarılısınız. Bu belki de sizin ilk Paris sergileriniz idi ama bilin ki tam not aldınız. Sizi canı gönülden tebrik ediyorum. Bravo.”dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.