DOLAR 32,3679 0.14%
EURO 34,9716 -0.31%
ALTIN 2.324,230,22
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22760110,52%
Edirne
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pehlivanlara kispet hediye etti

Pehlivanlara kispet hediye etti

ABONE OL
20 Ağustos 2019 23:33
Pehlivanlara kispet hediye etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran belediye adına 6 yıldır güreşen sporculara kispet ve pıtpıt hediye etti.

 

Makamında Süloğlulu sporcuları misafir eden Ormankıran Tarihi Kırkpınar, Elmalı ve Kurtdereli Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde, Süloğlu Güreş Takımı sporcularına destek oldu.

 

Makamında güreşçilerle sohbet eden Ormankıran, “Süloğlu Belediyesi olarak 6 yıldır ata sporumuz olan güreşe ve güreşçiye her zaman destek oluyoruz. Süloğlu tarihte önemli pehlivanlar yetiştirmiş bir yerdir. Şuanda da minder güreşlerinde ilçemizi Türkiye’de temsil eden Şampiyonlar bulunmaktadır. Bu gurur hepimizindir. İlçemizde yetişen gençlerimizin ve çocuklarımızın başarıları bizleri mutlu etmektedir. Bu Başarı tüm Süloğlu’nundur. Bizlerin dışında çocuklarımızın bir araya gelmesi için emek veren hocamıza, milli eğitim müdürlüğümüze ve tüm destek olan kurum kuruluşlara teşekkür ederim” dedi.

 

“SÜLOĞLU’NDAN KıRKPINAR’DA 20 PEHLİVAN GÜREŞECEK”

 

Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Süloğlu’ndan 20 Pehlivanın güreşeceğini belirten Ormankıran, “Başta balkanlar olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında başarılı müsabakalar gerçekleştiren pehlivanlarımız Kırkpınar gibi önemli bir tarihi organizasyonda da bizleri ve Süloğlu halkımızı gururlandıracaklardır. 6 yıl önce dediğim gibi biz Süloğlu’nda yaşıyoruz, Süloğlu’nda halkımıza hizmet ediyoruz. Sadece çöp almak, yol yapmak değil belediyecilik. Belediyecilik o şehrin ve ilçenin büyüyen çocuklarının, gençlerinin en iyi şekilde eğitim almasını sağlamak ve ailesine, ilçesine memleketine faydalı birey olmasını sağlamaktır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.