DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 20457396,73%
Edirne
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Razgrad’lı gençlerden, muhtaç yaşlılara yardım kampanyası

Razgrad’lı gençlerden, muhtaç yaşlılara yardım kampanyası

ABONE OL
17 Aralık 2020 15:59
Razgrad’lı gençlerden, muhtaç yaşlılara yardım kampanyası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

https://bnr.bg/tr’de yer alan haber de, “İhtiyacı olan bir emekliye Noel yemeği verin” girişiminin organizatörü “İnsan  ol” sivil dernektir. Bu yıl kampanyanın sloganı “İnsan ol. Şimdi en büyük ihtiyaç var”

Yardım etkinliğinin organizatörlerinden Nergis Skender ve Aylin Celaydinova, esas amacımız ileri yaştaki insanları sevindirmek, mutluluk ve umut vermektir, diyoırlar.

Girişim, yardım etmek isteyen herkese açıktır. İyilik yapmak isteyenler kullanımı uzun süreli ambalajlı yiyecekler, konserve, tatlılar, meyveler bağışlayabilir. Yiyecek paketlerinin dağıtımından hemen önce kısa vadeli ürünlerin satın alınabileceği kuponlar da kabul edilmektedir. Nergis, ürünler ve kuponların Razgrad’daki “Petko Slaveykov” sok. No: 6’da yeni iş binasında toplanacak.

Aralık ayında iki Pazar günü  20 ve 27’sinde, tüm salgın önlemlere uygun olarak ihtiyaç sahiplerine bağışlar dağıtılacak. Yardımlar, sağlıklarını tehlikeye atmamak için, yaşlıların kapısında,bırakılacak.

Ürünler geçen yılki listelerdeki insanlara dağıtılacak. Yeni kişilerin adresleri de e kabul edilmektedir. “Ve alışverişe gidip ürünleri kapılarına bırakabilirsiniz. Yardıma muhtaç bir emekliye bir Noel yemeği bağışlayalım, diye davet ediyor organizatörler.

Nergis Skender, geçen yılki kampanyanın çok başarılı geçtiğini söyledi. “Razgrad belediyesinde 500 tonun üzerinde yiyecek toplam 135 emekli ve muhtaç aileye ulaştı ve gönüllü gençler sadece paketleri değil, bu insanların sonsuza dek ihtiyaç duydukları sıcaklıklarını da dağıttı. Özellikle Noel’den önceki günlerde, mucizelerin gerçekten gerçekleştiği zamanlarda,” diye ekledi..

Halime Nine ise bakın nasıl değerlendirdi girişimi: “Çok memnunum, bu girişimin organizatörlerine bizi düşündükleri  için teşekkür ediyoruz! İyi ki varsınız. Bize yardım ettikleri çin teşekkür ederim ”dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.