DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2074462-1,09%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yakışmayan görüntü

Yakışmayan görüntü

ABONE OL
5 Ekim 2020 21:04
Yakışmayan görüntü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lalapaşa Kaymakamlık binasının giriş kapısını köpekler mesken tuttu. Hükümet konağının ana giriş kapısının tam ortasına yatan iki köpek binaya gelenleri tedirgin ediyor.

Edirne’nin en küçük ilçesi Lalapaşa Kaymakamlık, Vergi Dairesi, Mal Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü ve birçok birimin bulunduğu binanın ana giriş kapısını köpeklerin mesken tutması eleştirileri neden oluyor. Lalapaşa Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal’ın günde birkaç defa girip çıktığı ve fark etmediği hükümet konağının önündeki çirkin görüntü adeta pes dedirtti. Çocukları ile resmi işleri için hükümet konağına gelenler ve yaşlılar yaşanan durumdan rahatsızlıklarını dile getirdi.

 

KULAK KÜPELERİ YOK

Lalapaşa Kaymakamlığını ana giriş kapısındaki köpeklerin kulaklarında küpe olmaması, veteriner kontrolünden geçmediğinin en önemli göstergesi olduğu ifade ediliyor. Sahipsiz köpeklerin Kaymakam Mehmet Çağatay Çakal’ın hayvan sevgisi nedeniyle mi,  yoksa ilgisizliği nedeniyle mi binanın kapısını mesken tuttukları anlaşılamadı.

Bilindiği gibi, sahipsiz köpekler belediyeler tarafından toplanıyor, kısırlaştırılıp tedavilerinin ardından sokaklara salınabiliyor. Kaymakamlık kapısındaki köpeklerin aşılarının olmaması kuduz tehlikesini de gündeme getiriyor.

ÇATI AKIYOR, DUVARLAR KABARMIŞ

Yozgat Çekerek Kaymakamlığı görevinden Mayıs 2020 tarihindeki kararname ile Lalapaşa Kaymakamlığı’na atanan Mehmet Çağatay Çakal’ın yeni göreve başlaması nedeniyle öncelikle kutlamaları kabul ettiği, sonra da iade ziyaretleri başladığı ve bu nedenle hükümet konağının çatısının akıp akmadığını henüz fark etmediği anlaşılamadı. Makam odasının hemen yanındaki koridorda çatının akması ve bu nedenle de duvarların kabararak sıva ve boyalarının döküldüğünü fark edemeyen Kaymakam Çakal’ın kış aylarından önce sorunun çözümüne yönelik adım atması bekleniyor. Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürünün makam kapısının yanındaki bu durumu fark etmemesi de ayrı bir eleştiri konusu oldu.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.