DOLAR 32,3141 0.19%
EURO 35,0862 -0.15%
ALTIN 2.277,470,01
BIST 8.986,902,05%
BITCOIN 22782851,11%
Edirne
18°

KAPALI

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ziraat Bankası Gayrimenkul Satış İlanları ilan.gov.tr’de

Ziraat Bankası Gayrimenkul Satış İlanları ilan.gov.tr’de

ABONE OL
18 Eylül 2020 14:34
Ziraat Bankası Gayrimenkul Satış İlanları ilan.gov.tr’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Basın İlan Kurumu ve Ziraat Bankası A.Ş. arasında yapılan işbirliği sonucunda Banka’ya ait gayrimenkullerin satışına ilişkin ilanlar Türkiye’nin İlan Portalı ilan.gov.tr’de  yayınlanmaya başladı.

ürkiye’nin köklü bankalarından Ziraat Bankası A.Ş. tarafından ihale ile satışı gerçekleştirilen arsa, daire, işyeri, tarım arazisi  vb. gayrimenkulleri ilan.gov.tr’de görüntüleyerek satış sürecine katılmak artık mümkün. Ziraat Bankası gayrimenkul satış ilanları için özel olarak tasarlanan sayfalardan internet sitemizin gelişmiş arama alt yapısını kullanarak gayrimenkullerin genel özelliklerine, satış bilgilerine ve fotoğraflarına hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Satışa sunulan taşınmazlara teklif verebilmek için Ziraat Bankası Şubelerine başvurulması, taşınmazın muhammen bedelinin yüzde altısı tutarındaki teminatın yatırılarak Gayrimenkul Satış Şartnamesinin imzalanması gerekmektedir. Ön başvurularını yapan istekliler e-ihale sistemine giriş yaparak almak istedikleri taşınmazın ihale sürecini takip edip teklif verebilmektedir.

Her geçen yıl içeriği zenginleşen ve ziyaretçi sayısı artan ilan.gov.tr internet sitesi geçen yıl 14 milyondan fazla kişi tarafından ziyaret edilirken 102 milyondan fazla sayfa görüntülemesi yapıldı.  Kurumumuz aracılığıyla gazetelerde ve elektronik ortamda yayınlatılan resmi ilanların yanı sıra Vakıfbank ve Halkbank tarafından gerçekleştirilen gayrimenkul satış duyuruları ile Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne bağlı Bölge Müdürlüklerinin gerçekleştirdiği taşınmaz satış/kiraya verme, yapım inşaat işleri ile ilgili ilanlar ve İstanbul Ticaret Odası’na ait fuar duyuruları kamuoyu ile paylaşılmaktadır.

Ziraat Bankası Gayrimenkul Satış İlanlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.