DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20790381,62%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

179’uncu müşteriye PTT’den hediye

179’uncu müşteriye PTT’den hediye

ABONE OL
24 Ekim 2019 09:55
179’uncu müşteriye PTT’den hediye
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuruluşunun 179’uncu yılını kutlayan PTT, Saraçlar Caddesi’ndeki Şubesi’nden işlem yapan 179’uncu müşterisine Cumhuriyet pul koleksiyonu hediye etti.

Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından olan PTT, 179’uncu yaşını kutluyor. PTT’nin 179’uncu yılı nedeniyle Edirne PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe ve beraberindekiler Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşımızı seslendirdi.

Buradaki törenin ardından Edirne PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe ve beraberindekiler PTT’nin Saraçlar Şubesi’ne geçti.

Burada şubeden işlem yapan 179’uncu müşteri olan Nazmi Özçarıkçı’ya Edirne PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe tarafından Cumhuriyet Pul koleksiyonu hediye etti.

“179. YILIN HEYECANINI YAŞIYORUZ”

Burada basın mensuplarına açıklama yapan Edirne PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe, “Teşkilatımızın 179. Kuruluş Yıl dönümüne; modern görünümü ile hizmet alanında birçok projeyi hayata geçirmiş, düşünce ufku ile çağı yakalamış olmanın gururu ve gelecekteki başarıları yakalamak için gerekli azim ve sebata sahip olarak birlik ve beraberlik duyguları içerisinde girmenin heyecanını yaşıyoruz” dedi.

PTT’nin 23 Ekim 1840 tarihinde kurulduğunu ve PTT’nin ülkemizin en eski kuruluşlarından biri  olduğunu belirten Başmüdür Uğurtepe, “PTT, çağdaş Posta İdarelerinin gelişmişlik düzeyini yakalamak amacıyla, bir yandan mevcut hizmetlerini daha etkin, verimli ve kaliteli sunmaya, diğer yandan da gelişen ve değişen şartlara göre hizmet çeşitliliğini her geçen gün arttırarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarına ilk günkü heyecanıyla devam etmektedir.  2019 yılında Şirketimizce Vergi tahsilatları, Bedelli Askerlik Ödemesi, Tapu Harçları tahsilatları ile efektif döviz alış ve satış işlemleri yapılmakla birlikte Dolar ve Euro satışlarına da başlanmıştır. Genel Müdürlüğümüzün hedefleri doğrultusunda uluslararası standartlara uygun, çağdaş ve teknolojik imkanlar kullanılarak saygınlık ve güvenirlilik bilinciyle sunulan bu hizmetlerimizde müşteri memnuniyeti Kuruluşumuz için çok önemli görülmektedir.  Her alanda atılım içinde olan, değişen şartlar ve müşteri beklentileri doğrultusunda kendini yenileyen ve kaliteli hizmet sunan Kuruluşumuz her daim aynı ilke ve anlayışla halkımızın güvenine layık olarak hizmet verme gayreti içinde olacaktır. Kurulduğu günden bu yana tek ideali ülkesine ve milletine daha iyi hizmet vermek olan Kuruluşumuzun 179. kuruluş yıl dönümünü kutluyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, kuruluşumuzda emeği geçmiş değerli mensuplarımızı saygıyla anarken, 179. kuruluş yıl dönümümüzü kutlar, ailelerinizle birlikte mutlu, başarılı ve sağlıklı günler diler, saygılar sunarım” dedi.

VATANDAŞIMIZ NEREDEYSE BİZ ORADAYIZ”

Vatandaşın ayağına hizmet sunduklarını vurgulayan PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe, “PTT teknolojiyi yakaladı. Teknolojiye uyum sağladık. Teknolojiye büyük yatırımlar yaptık. Türkiye’nin her yerinde şu an da en geniş otomasyon alanına sahip yani Türkiye’de 5 bin işyerini otomasyon ağıyla birbirine bağlamış vaziyette PTT. Dolayısıyla bizim hem PTT gişe hizmetleri hem ATM hizmetlerimizde vatandaşımız neredeyse biz oradayız. Bizde artık vatandaşı gişeye beklemiyoruz. Vatandaşın ayağına hizmeti götürüyoruz. Bundan sonra da inşallah daha güzel günlerde karşılaşırız” dedi.

“PTT’DEN ÇOK MEMNUNUZ, İŞLEMLER ÇOK SERİ”

İşlemlerini sürekli PTT’den yaptığını belirten PTT’nin 179. müşterisi seçilen Nazmi Özçarıkçı da, “Çok sık PTT’yi kullanıyorum. İnternet satışları ile de ilgileniyorum. Kargo gönderiyorum. Eşimin maaşı kendi maaşımı PTT’den alıyorum. Çok seri işlemler yapılıyor. Çok memnunuz PTT’den hizmetler gayet iyi daha da iyi olacak gibi duruyor. Geçmiş yılara göre daha ilerledi PTT’nin hizmet kalitesi PTT’nin 179. yılı hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.