Edirne’de hafta sonu gerçekleştirilen Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Olağan Genel Kurulu’nda yeni başkan, Serhad Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Aytaç Dilci oldu.
Kentte Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın 32’inci Olağan Genel Kurulu, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Genel Kurula Belediye Başkanı Filiz Gencan’ın yanı sıra oda başkanları, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda üye katıldı.

Mevcut Başkan Ali Şahin ile Serhad Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Aytaç Dilci’nin yarıştığı genel kurulda üyeler sandığa gitti.
Bin 179 üyenin kayıtlı bulunduğu odada, oy verme işlemi sabah saatlerinde başlayarak 17.00’de sona erdi. Gün boyu devam eden seçimlere üyeler yoğun ilgi gösterdi.
Yapılan sayım sonucunda 927 üyenin oy kullandığı genel kurulda, Mavi Liste ile seçime giren Aytaç Dilci ve ekibi 457 oy alarak seçimin galibi oldu. Kırmızı Liste ile yarışan mevcut başkan Ali Şahin ise 367 oyda kaldı.
Bu sonuçla birlikte Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda başkanlık görevine Aytaç Dilci seçildi.
Haber: Harun Aker
GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026MARMARA BÖLGESİ
19 Temmuz 2026