DOLAR 47,1901 0.13%
EURO 54,0262 -0.07%
ALTIN 6.093,031,19
BIST 13.981,05-1,90%
BITCOIN 30524461.27273%
Edirne
27°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Yıldırım’dan Keşan ve Uzunköprü’de sağlık turu

Yıldırım’dan Keşan ve Uzunköprü’de sağlık turu

Edirne İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa İshak Yıldırım, Keşan ve Uzunköprü’de yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirerek kaymakamlık makamından aile sağlığı merkezlerine kadar birçok noktada sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdi.

ABONE OL
12 Aralık 2025 12:34
Yıldırım’dan Keşan ve Uzunköprü’de sağlık turu
User - Yıldırım’dan Keşan ve Uzunköprü’de sağlık turu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa İshak Yıldırım, Keşan ve Uzunköprü’de yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirerek kaymakamlık makamından aile sağlığı merkezlerine kadar birçok noktada sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdi. Keşan’da devam eden sağlık yatırımlarının inşaatlarını inceleyen Yıldırım, her iki ilçede de sağlık çalışanlarıyla bir araya gelip yürütülen çalışmalar, ihtiyaçlar ve hizmet süreçleri hakkında ayrıntılı bilgiler aldı.

Ishak Yildirim Saglik Turu 1 - Yıldırım’dan Keşan ve Uzunköprü’de sağlık turu

“KEŞAN’DA SAĞLIK HİZMETLERİ VE YATIRIMLARININ GENEL DURUMU DEĞERLENDİRİLDİ”

Edirne İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa İshak Yıldırım, Keşan’da sabah saatlerinde başladığı program kapsamında ilk olarak Keşan Kaymakamı Aziz Mercan’ı makamında ziyaret etti. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı, başkan yardımcısı ve Keşan İlçe Sağlık Müdürünün de hazır bulunduğu görüşmede ilçede sunulan sağlık hizmetlerinin genel durumu değerlendirildi. Kaymakamlık makamında yapılan görüşmede, Keşan’daki sağlık hizmetlerine yönelik ihtiyaçlar ve devam eden çalışmalar detaylarıyla masaya yatırıldı. Görüşmenin ardından heyetle birlikte ilçedeki devam eden yatırımları yerinde görmek üzere sahaya çıkan Yıldırım, Keşan İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Aile Sağlığı Merkezi binalarının inşaatlarını tek tek gezdi. Yıldırım, yüklenici firmalardan çalışmaların ilerleme sürecine dair bilgi alırken, inşaat alanlarında yapılan teknik düzenlemeleri yerinde inceleme fırsatı buldu.

Keşan’daki temaslarına devam eden Yıldırım, daha sonra Keşan İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kurumun mevcut durumu ve yürüttüğü hizmetler hakkında bilgi aldı. Ardından ilçede hizmet veren Aile Sağlığı Merkezlerini gezen Yıldırım, aile hekimleri ve sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Birinci basamak sağlık hizmetlerinin işleyişi, karşılaşılan ihtiyaçlar ve vatandaş talepleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Bu ziyaretlerde de Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı ve başkan yardımcısı Yıldırım’a eşlik etti.

Ishak Yildirim Saglik Turu 4 - Yıldırım’dan Keşan ve Uzunköprü’de sağlık turu

“UZUNKÖPRÜ’DE HİZMET SÜREÇLERİ, EKİPMAN İHTİYACI, PERSONELLERİN GÖRÜŞLERİ NOT ALINDI”

Keşan programının ardından Uzunköprü’ye geçen Yıldırım, ilçedeki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek sahadaki durumu yerinde değerlendirdi. İlk olarak Uzunköprü İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde incelemelerde bulunan Yıldırım, burada yürütülen çalışmalar ve ihtiyaçlar hakkında detaylı bilgi aldı.

Ardından Uzunköprü 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezi ile Uzunköprü 3 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu gezen Yıldırım, sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek hizmet süreçleri, ekipman ihtiyaçları ve hasta yoğunluğu gibi başlıklarda değerlendirmelerde bulundu. Sahadaki personelin görüş ve önerilerini dinleyen Yıldırım, ilçedeki sağlık hizmetlerinin daha etkin yürütülebilmesi adına yapılması gerekenleri başkanlık ekibiyle birlikte not aldı.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP