Devlet Su işleri Tesisleri’nde düzenlenen programa Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, İlçe Müftüsü Ahmet Bayraktar, İlçe Vaizi Hamza Pala, emekli hocalar ve din görevlileri katıldı.
Ünsal, yaptığı konuşmada, camilerin ibadet yeri olmasının yanı sıra toplumu birleştirici özelliği ile maneviyatı güçlendiren güzide mekanlar olduğunu söyledi.
Camilerin kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının güçlendiği kutsal yerler olduğunu belirten Ünsal, “Cami ve din görevlileri ayrılmaz bir bütündür. Biz de camilerimiz için imkanlarımız ölçüsünde her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Milli ve manevi değerlerimizin toplumumuza yerleştirilmesinde ve yaşatılmasında önemli görevler icra eden din görevlilerimizin bu özel haftasını en içten dileklerimle tebrik ediyorum.” dedi.
Bayraktar da din görevlilerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
05 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).