DOLAR 39,8960 0.3%
EURO 47,0423 -0.13%
ALTIN 4.299,970,13
BIST 10.205,280,16%
BITCOIN 43843922.30488%
Edirne
29°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Tekirdağ Valiliği’nden ‘usulsüz ithalat işlemleri’ iddiasına ilişkin açıklama

Tekirdağ Valiliği’nden ‘usulsüz ithalat işlemleri’ iddiasına ilişkin açıklama

"İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz bünyesinde yaşandığı iddia edilen söz konusu olay ile ilgili kurumlarımızca yapılan tespitlerin Valiliğimize ulaşmasının akabinde, ivedi olarak idari soruşturma yapılmak üzere Bakanlık müfettişi talep edilmiş ve Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur"

ABONE OL
24 Mayıs 2024 13:43
Tekirdağ Valiliği’nden ‘usulsüz ithalat işlemleri’ iddiasına ilişkin açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TEKİRDAĞ (AA) – Tekirdağ Valiliği, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde “usulsüz ithalat işlemleri” iddiaları üzerine soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada bazı basın ve yayın organları ve sosyal medya hesaplarında “usulsüz ithalat işlemleri” iddiası haberleri ile ilgili olarak açıklama yapma ihtiyacı duyulduğu belirtildi.

İddialar üzerine soruşturma başlatıldığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz bünyesinde yaşandığı iddia edilen söz konusu olay ile ilgili kurumlarımızca yapılan tespitlerin Valiliğimize ulaşmasının akabinde, ivedi olarak idari soruşturma yapılmak üzere Bakanlık müfettişi talep edilmiş ve Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı ve Bakanlık müfettişleri tarafından titizlikle sürdürülen tahkikatların sonucu kamuoyu ile paylaşılacaktır.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r