TEKİRDAĞ (AA) – Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ), Süleymanpaşa ilçesindeki Batı Atıksu Arıtma Tesisinin kapasitesini yüzde 50 artıracak.
TESKİ’den yapılan açıklamaya göre, çevrenin korunması ve artan atıksu arıtma ihtiyacının karşılanması amacıyla altyapı yatırımları sürdürülüyor.
Bu kapsamda Batı Atıksu Arıtma Tesisi’nde kapasite artışı çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Günlük 40 bin metreküp atıksu arıtma kapasitesine sahip tesis, çalışmaların tamamlanmasının ardından 60 bin metreküp kapasiteyle hizmet verecek.
Böylece tesisin mevcut kapasitesi yüzde 50 artırılarak ilçenin artan atıksu arıtma ihtiyacının karşılanması ve gelecekte oluşabilecek atıksu yüküne daha etkin şekilde cevap verilmesi hedefleniyor.
Çalışmayla bölgedeki altyapının güçlendirilmesi ve çevrenin korunmasına katkı sağlanması amaçlanıyor.
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026
1
Tekirdağ’da Kybele heykeli müze ziyaretçilerinin gözdesi
2
Tekirdağ’da sahilin bir kısmı kırmızı yosunla kaplandı
3
Trakya’daki kar yağışı tarla bitkilerinde kuraklık stresini ortadan kaldırdı
4
Tekirdağ’da eşini darbederek öldüren zanlı tutuklandı
5
Tekirdağ’da devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı
Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).