Geçtiğimiz Ağustos ayında Diyarbakır İl Jandarma Komutan Yardımcısı olarak atanan Edirne İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Naim Tavlı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Edirne İl Jandarma Komutan Yardımcısı olarak görev yapan Albay Naim Tavlı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ağustos ayı içerisinde Diyarbakır İl Jandarma Komutan Yardımcısı olarak atanarak Edirne’den ayrılmıştı.
Albay Tavlı, Ankara’da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda etti.
Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Albay Tavlı’nın vefatıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İl Jandarma Komutan Yardımcım, çalışma arkadaşım Albay Naim Tavlı’nın vefatını büyük teessür ile öğrendim. Ailesine sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin, başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı.
Edirne Valisi Yunus Sezer de sosyal medya hesabından yayınladığı taziye mesajında, “İlimizde 2021 – Ağustos 2024 yılları arasında görev yapan ve son kararname ile Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığına atanan hem Silvanda hem de Edirne’de çalışma imkanı bulduğum fedakarlığı ve kahramanlığıyla örnek, çok kıymetli, Albayımızı geçirdiği kalp krizi neticesinde kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine yüce Allah’tan rahmet Kederli ailesine, Jandarma teşkilatımıza, mesai arkadaşlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Ruhu şad makamı Cennet olsun” ifadelerini kullandı.
Edirne Valisi Yunus Sezer (sağda) tarafından Albay Naim Tavlı’ya (solda) kente verdiği hizmetlerden dolayı başarı belgesi verilmişti.
Bilindiği gibi geçtiğimiz ay Edirne Valisi Yunus Sezer tarafından görev yerleri değişen Edirne İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber ve Komutan Yardımcısı Albay Naim Tavlı onuruna veda yemeği düzenlenmiş, Vali Sezer her iki komutana da kente verdikleri hizmetlerden dolayı başarı belgesi vermişti.
Haber: Mehmet Güzey
GÜNCEL
16 Haziran 2025GÜNCEL
16 Haziran 2025GÜNCEL
16 Haziran 2025GÜNCEL
16 Haziran 2025MARMARA BÖLGESİ
16 Haziran 2025MARMARA BÖLGESİ
16 Haziran 2025GÜNCEL
16 Haziran 2025