DOLAR 48,75430,08%
EURO 55,9992-0,08%
ALTIN 6.865,890,94
BIST %
BITCOIN 39628304.1855%
Edirne
26°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Sosyal hizmet ve yardımlar masaya yatırıldı

Sosyal hizmet ve yardımlar masaya yatırıldı

Edirne Valisi Yunus Sezer, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın başkanlığında 81 ilin valisinin katılımıyla düzenlenen video konferans toplantısına katıldı. Toplantıda, sahadaki uygulamalar ile sosyal yardım ve hizmetlerin etkinliği il bazında ele alındı.

ABONE OL
19 Eylül 2026 14:13
Sosyal hizmet ve yardımlar masaya yatırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi Yunus Sezer, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tohumcu, Şube Müdürü Fati Alay ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tezcan Fidan ile birlikte gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya, 81 ilin valileri video konferans yöntemiyle iştirak etti.

Toplantıda, vatandaşlara sunulan sosyal hizmetler ve sosyal yardımların etkinliği değerlendirildi. Ayrıca illerde yürütülen saha uygulamaları ile sosyal hizmet ve yardım çalışmalarına ilişkin performans göstergeleri il bazında ele alındı.

Haber: Mehmet Güzey

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP