Kırklareli’nde Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda bir araya gelen kadınlar ellerinde Filistin ve Türk Bayrakları ile el ele tutuşup “Gazze İçin Sessiz Çığlık” zinciri oluşturdu.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Canan Genim, burada yaptığı konuşmada, Gazze’de yaşanan zulmü herkesin görmesi gerektiğini belirtti.
Barışçıl bir şekilde yola çıkan ve uluslararası sularda İsrail’in hukuksuz müdahalesine uğrayan Özgürlük Filosu Koalisyonu’nu dünyanın sadece seyrettiğini anlatan Genim, “Hamdolsun Türkiye, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlılığıyla bu adaletsizlik karşısında da sessiz kalmadı. Sadece kendi ülkesinin vatandaşlarını değil, 13 ülkeden 101 vicdan sahibi gönüllünün de ülkelerine güvenle dönmelerini sağladı. Bizler de ablukayı delmek ve insanlık onurunu korumak için mücadele eden kahramanların ülkemize dönüşlerinde oradaydık.” dedi.
Programa Belediye Başkan Yardımcısı Burak Süzülmüş, AK Parti İl Başkanı Yunus Ercan Daştaş ile partililer katıldı.
Tekirdağ’da ise Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kadınlar zincir oluşturup, basın açıklaması yaptı.

GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026MARMARA BÖLGESİ
19 Temmuz 2026
1
Kırklareli Belediyesi’nden orman ve anız yangınlarına karşı uyarı
2
Kırklareli’nde Balkan geleneği “Koleda” makyaj etkinliği ile başladı
3
Kırklareli’nde ölü bulunan köpeklere ilişkin soruşturma başlatıldı
4
Kırklareli’nde atık toplama tesisinde çıkan yangın söndürüldü
5
Trakya’da yarından itibaren hava sıcaklıkları artacak