DOLAR 47,1901 0.13%
EURO 54,0262 -0.07%
ALTIN 6.093,031,19
BIST 13.981,05-1,90%
BITCOIN 30524461.27273%
Edirne
27°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Trakya’da “Gazze İçin Sessiz Çığlık” etkinliği düzenlendi

Trakya’da “Gazze İçin Sessiz Çığlık” etkinliği düzenlendi

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da İsrail'in Gazze'de sürdürdüğü soykırıma, Filistin'de yaşanan insanlık dramına dikkati çekmek ve Özgürlük Filosu Koalisyonu'na destek amacıyla "Gazze İçin Sessiz Çığlık" etkinliği düzenlendi.

ABONE OL
7 Ekim 2025 12:45
Trakya’da “Gazze İçin Sessiz Çığlık” etkinliği düzenlendi
User - Trakya’da “Gazze İçin Sessiz Çığlık” etkinliği düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırklareli’nde Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda bir araya gelen kadınlar ellerinde Filistin ve Türk Bayrakları ile el ele tutuşup “Gazze İçin Sessiz Çığlık” zinciri oluşturdu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Canan Genim, burada yaptığı konuşmada, Gazze’de yaşanan zulmü herkesin görmesi gerektiğini belirtti.

Barışçıl bir şekilde yola çıkan ve uluslararası sularda İsrail’in hukuksuz müdahalesine uğrayan Özgürlük Filosu Koalisyonu’nu dünyanın sadece seyrettiğini anlatan Genim, “Hamdolsun Türkiye, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlılığıyla bu adaletsizlik karşısında da sessiz kalmadı. Sadece kendi ülkesinin vatandaşlarını değil, 13 ülkeden 101 vicdan sahibi gönüllünün de ülkelerine güvenle dönmelerini sağladı. Bizler de ablukayı delmek ve insanlık onurunu korumak için mücadele eden kahramanların ülkemize dönüşlerinde oradaydık.” dedi.

Programa Belediye Başkan Yardımcısı Burak Süzülmüş, AK Parti İl Başkanı Yunus Ercan Daştaş ile partililer katıldı.

Tekirdağ’da ise Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kadınlar zincir oluşturup, basın açıklaması yaptı.

Sessiz ciglik 2 - Trakya’da “Gazze İçin Sessiz Çığlık” etkinliği düzenlendi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP