TEKİRDAĞ (AA) – Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Çerkezköy Belediyesince yapımı tamamlanarak hizmete açılan Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulundu.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Soytürk, merkez bünyesinde oluşturulan Doğal Yaşam Alanını gezerek yetkililerden sahipsiz hayvanların bakım, tedavi ve rehabilitasyon süreçleri hakkında bilgi aldı.
Ziyaret sırasında, Tekirdağ Valiliğinin destekleriyle hayata geçirilen Sokak Hayvanları Mama Üretim Tesisi de tanıtıldı.
Merkez yetkilileri, tesisin işleyişi, üretim kapasitesi ve sahipsiz hayvanların beslenme ihtiyaçlarının karşılanmasına sağlayacağı katkılar hakkında Soytürk’e bilgi verdi.
Vali Soytürk, yürütülen çalışmaların sahipsiz hayvanların yaşam koşullarının iyileştirilmesi açısından önem taşıdığını belirtti.
Ziyarette Soytürk’e, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Cihat Yılmaz, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin ile hayırsever Serkan Karagöz de yer aldı.
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026
1
Tekirdağ’da Kybele heykeli müze ziyaretçilerinin gözdesi
2
Tekirdağ’da sahilin bir kısmı kırmızı yosunla kaplandı
3
Trakya’daki kar yağışı tarla bitkilerinde kuraklık stresini ortadan kaldırdı
4
Tekirdağ’da eşini darbederek öldüren zanlı tutuklandı
5
Tekirdağ’da devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı
Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).