DOLAR 47,1901 0.13%
EURO 54,0262 -0.07%
ALTIN 6.093,031,19
BIST 13.981,05-1,90%
BITCOIN 30413550.68368%
Edirne
31°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Meclis bütçe görüşmelerine başladı

Meclis bütçe görüşmelerine başladı

ABONE OL
1 Kasım 2021 16:00
Meclis bütçe görüşmelerine başladı
User - Meclis bütçe görüşmelerine başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne İl Genel Meclisinde bütçe görüşmelerine başlandı.

Meclis, Mehmet Geçmiş başkanlığında toplandı.

Bütçe görüşmelerinin başladığı toplantıda gelecek yıl tahmini bütçenin 91 milyon lira olduğu açıklandı.

Geçmiş, yaptığı konuşmada kasım ayında bütçe görüşmelerinin yapılacağını söyleyerek bu görüşmelerin hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını temenni etti.

Yatırım programı ve bütçenin gelmesine rağmen performans programının Meclis’e gelmediğini ifade eden Geçmiş, “Buradan yetkilileri tekrar uyarıyorum lütfen en kısa zamanda performans programını hazırlayıp sunsunlar. Meclisimiz de doğru düzgün çalışmalarını yaparak bütçe maratonunda sağlıklı bir şekilde yatırımları yapma imkanına sahip olsun.” dedi.

Geçmiş, bütçe çalışmaları kapsamında Meclis üyelerinin de yoğun çalışma yaparak yeni kaynaklar bulacağına inandığını sözlerine ekledi.

İl Genel Meclisi Bütçe 2 - Meclis bütçe görüşmelerine başladı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP