Sırbistan’da asılsız bomba ihbarları verilmeye devam ediyor.
Balkan News’te yer alan habere göre; Daha önce iki kez okullarda bomba ihbarları verilen başkent Belgrad’da bugün de bazı medya organlarına e-posta gönderilerek yeniden bomba ihbarı verildi.
Sırbistan makamları ise bu asılsız ihbarların Rusya’ya yaptırım uygulamadıklarından kaynaklandığını öne sürüyor.
Sırp medyasına bugün gönderilen e-postada, 500 kilogram patlayıcının hazırlandığı ve tüm bombaların yerel saatle 17.00’da patlatılacağı bildirildi.
E-postada ayrıca şu ifadelere de yer verildiği aktarıldı:
“Sırbistan, diğerleriyle birlikte benim ülkemi de yok eden terör ulusu Rusya’yı desteklemeye devam ediyor. Rusya, sürekli dünyayı terörize ediyor ve biz bunu tolere etmeyeceğiz. Sırbistan, Rusya’nın eylemlerini kınamayı ve daha da önemlisi Rusya’ya yaptırım uygulamayı reddetti. Sırbistan, Batı dünyasına açılan bir Rus portalı, uçuşlara izin veriyor ve Rus ekonomisini ayakta tutmaya devam ediyor. Hepiniz korkaksınız ve bunun bedelini ödeyeceksiniz. Özel kuvvetler ekibimiz Arnavutlarla bir araya geldi. 500 kilogram C4 yaptık. Ayrıca gübre bombası yapmak için 1.000 kilogram gübre aldık. Ekibimiz Sırbistan’ın çeşitli şehirlerinde 200 kişiden oluşuyor. Bütün bu bombalar akşam 17.00 civarında patlayacak. Umalım ki Sırbistan dersini alıp Rusya’ya yaptırım uygulayarak doğru olanı yapar.”
GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
04 Eylül 2026
1
Sırbistan’da 6,5 milyondan fazla kayıtlı seçmen sandık başına gidiyor
2
Sırbistan hükümeti, Kosova plakalı araçların serbest dolaşımını onayladı
3
Sırbistan’da göç nedeniyle nüfus eriyor
5
Belgrad’daki 100’den fazla okulda bomba ihbarı
Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).