Tekirdağ’da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce “Umudumuz Ufkunuz Olsun” konferansı düzenlendi.
Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansta ,Aile ve Sosyal Hizmetler İstanbul İl Müdür Yardımcısı Halis Kuralay, tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.
Engellilerin her şeyi başarabileceğini vurgulayan Kuralay, “Engelli kişiler öncelikle kendileri engelli olduklarını kabul edecek. Kişi kendisi engelli olduğunu kabul etmezse toplumla barışık olamaz. Engelimizi kabul ederek her zaman kendimizi geliştirmeye hayatın içinde olmaya çalışacağız. Engelliler olarak iletişimimiz iyi olmalı. Engelli kişiler bulundukları ortamlarda ilk kendileri iletişime geçmeli. Her zaman bekleyen taraf olmamaları gerekiyor. Bizim de diğer insanlardan farkımız yok. Bizde bir çok şeyi başarabiliriz yeter ki isteyelim.” dedi.
Konferansa, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, engelli dernekleri temsilcileri ve protokol üyeleri katıldı.
GÜNCEL
04 Haziran 2026GÜNCEL
04 Haziran 2026GÜNCEL
04 Haziran 2026GÜNCEL
04 Haziran 2026GÜNCEL
04 Haziran 2026GÜNCEL
04 Haziran 2026MARMARA BÖLGESİ
04 Haziran 2026
1 Tekirdağ’da Kybele heykeli müze ziyaretçilerinin gözdesi
2 Tekirdağ’da sahilin bir kısmı kırmızı yosunla kaplandı
3 Trakya’daki kar yağışı tarla bitkilerinde kuraklık stresini ortadan kaldırdı
4 Tekirdağ’da eşini darbederek öldüren zanlı tutuklandı
5 Tekirdağ’da devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı