TEKİRDAĞ (AA) – Süleymanpaşa Belediyesi, Türkiye Yelken Federasyonu ve Tekirdağ Yelken Spor Kulübü işbirliğinde düzenlenen 10. Uluslararası Süleymanpaşa Cup Yelken Yarışları devam ediyor.
Türkiye’nin yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Bulgaristan, Rusya, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri ve Kuveyt’ten gelen sporcular, Marmara Denizi’nin yaklaşık 3 kilometre açığında yarışıyor.
Tekirdağ Yelken Spor Kulübü Antrenörü Berk Uzel, AA muhabirine, Uluslararası Süleymanpaşa Cup Yelken Yarışları’nın, ikinci gününde heyecanla sürdüğünü söyledi.
Dün rüzgarın az olmasından dolayı tek yarış yapıldığını aktaran Uzel, “Bugün güzel bir rüzgarda sporcular mücadele edecek. Heyecanlı mücadelelerle yarışları takip edeceğiz. Güzel bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. 3 gün daha sürecek yarışların ardından ödül töreniyle finalimizi yapacağız.” dedi.
Organizasyon, 5 Eylül’de sona erecek.

GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
04 Eylül 2026
1
Tekirdağ’da Kybele heykeli müze ziyaretçilerinin gözdesi
2
Tekirdağ’da sahilin bir kısmı kırmızı yosunla kaplandı
3
Trakya’daki kar yağışı tarla bitkilerinde kuraklık stresini ortadan kaldırdı
4
Tekirdağ’da eşini darbederek öldüren zanlı tutuklandı
5
Tekirdağ’da devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı
Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).