Uluslararası 4. Edirne Kupası yüzme müsabakaları başladı.
Türkiye Yüzme Federasyonunca Edirne Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen müsabakalar, açılış seremonisiyle başladı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunulan seremoninin ardından müsabakalar, 400 metre karışık yarışlarıyla başladı.
Ardından 100 metre serbest, 50 metre kurbağalama, 200 metre kelebek, 50 metre sırtüstü ve 1500 metre serbest yarışları yapıldı.
Müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyaları verildi.
Türkiye, Portekiz, Kuzey Makedonya, Kosova, Bulgaristan, Gürcistan ve Moldova’dan 402 sporcunun katıldığı müsabakalar, yarın devam edecek.
GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
21 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).