DOLAR 32,3757 0.16%
EURO 34,9864 -0.29%
ALTIN 2.325,000,25
BIST 9.066,80-0,14%
BITCOIN 2263885-0,80%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aday öğrencilere 5 farklı dilde tanıtım

Aday öğrencilere 5 farklı dilde tanıtım

ABONE OL
1 Ağustos 2022 11:45
Aday öğrencilere 5 farklı dilde tanıtım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi (TÜ), Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren tüm adayları, üniversite ve Edirne’yi daha yakından tanımak ve üniversitenin ayrıcalıkları hakkında bilgi sahibi olmak için “Aday Öğrenci” sayfasına davet ediyor. Trakya Üniversitesini ve birimlerini 5 farklı dilde tüm yönleriyle tanıtan 116 video, öğrenci adaylarını bekliyor.

ÖSYM’nin 2022 YKS sonuçlarını açıklamasıyla birlikte gözler her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite tercihlerine çevrildi. Sınav sonuçlarını öğrenen öğrenciler ve aileler için tercih heyecanı başladı. Üniversite sınavına giren tüm aday öğrenciler için tercihlerin belirleneceği önemli bir sürece girilirken Trakya Üniversitesi, öğrencilerine sağladığı akademik ve sosyal olanaklar hakkında adayları ve aileleri bilgilendirmek amacıyla düzenlediği tanıtım faaliyetlerini bu yıl da sürdürüyor.

Öğrencileri, akademisyenleri ve çalışanları ile birlikte büyük bir aile olan, bölgenin en eski ve köklü eğitim kurumu niteliğindeki Trakya Üniversitesi, 5 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edecek üniversite tercihleri sürecinde tüm öğrenci adaylarını, “Haydi Gel Bizimle Ol” sloganıyla, üniversitenin ayrıcalıklarıyla tanışmaya davet ediyor.

Üniversite adayları, Trakya Üniversitesi ve tercih etmeyi düşündükleri bölümler hakkında “Aday Öğrenci” platformundan ayrıntılı bilgiye ulaşabiliyor. Trakya Üniversitesinin kurumsal internet adresinde yer alan portalı ziyaret eden adayları, üniversitenin lisans bölümleri ile sosyal imkânlar hakkında bilgilerin yer aldığı 5 farklı dilde toplam 116 video içerik karşılıyor.

5 bine yakın uluslararası öğrencisiyle “uluslararası üniversite” olma yolunda ilerleyen Trakya Üniversitesi tarafından uluslararası öğrenci adaylarının da faydalanabilmesi için Arnavutça, Boşnakça, Bulgarca, İngilizce ve Rusça olmak üzere beş farklı dilde hazırlanan tanıtım videolarına http://aday.trakya.edu.tr/ adresinden ulaşım sağlanabiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.