DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2054533-1,79%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Ailede Zaman Bilinci” konferansı düzenlendi

“Ailede Zaman Bilinci” konferansı düzenlendi

Edirne İl Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı'nın "Değerleriyle Güçlü Aile" projesi kapsamında düzenlenen "Ailede Zaman Bilinci" konulu konferans, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

ABONE OL
23 Şubat 2024 15:22
“Ailede Zaman Bilinci” konferansı düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne İl Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “Değerleriyle Güçlü Aile” projesi kapsamında düzenlenen “Ailede Zaman Bilinci” konulu konferans, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu etkinliğe Diyanet İşleri Uzmanı Esma Erten konuşmacı olarak katıldı.

“ZAMAN BİZİM EN KIYMETLİ SERMAYEMİZ”

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu, insan ömrünün ebedi kazanca dönüştürülmesi için zamanın doğru ve verimli bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Zamanın, insanoğluna emanet edilmiş en kıymetli hazinelerden biri olduğunu belirten Başoğlu, aileye ayrılan zamanın huzur olarak döneceğine dikkat çekti.

“AİLEYE AYRILAN ZAMANI, HUZUR VE BEREKET OLARAK GERİ DÖNER”

Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanı Esma Erten ise konuşmasında zamanı en kıymetli sermaye olarak tanımlayarak, onun iyi değerlendirilmesinin önemine vurgu yaptı. Aileye ayrılan zamanın, huzur ve bereket olarak geri döneceğini belirten Erten, “Unutmayalım ki ailemize yaptığımız her yatırım bize huzur olarak dönecektir.” ifadelerini kullandı.

Konferansın sonunda İl Müftüsü Hasan Başoğlu, Esma Erten’e katkılarından dolayı teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.