Altın madalya avuçlarından kaydı
Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te GAMMA’nın organizasyonuyla yapılan Avrupa MMA şampiyonasında Dünya Şampiyonu sporcumuz Yunus Emre Şahbaz sakatlanarak altın madalyayı kaçırdı.

Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te GAMMA’nın organizasyonuyla yapılan Avrupa MMA şampiyonasında Dünya şampiyonu sporcumuz Yunus Emre Şahbaz sakatlanarak altın madalyayı kaçırdı.
Edirne Şahi Spor’un başarılı pehlivanı ve Dünya MMA Şampiyonu sporcumuz Yunus Emre Şahbaz, MMA Milli takımımızla birlikte Gürcistan’ın Başkenti Tiflis’te yapılan Avrupa Şampiyonasına katıldı.
Üst üste başarılı maçlar çıkartarak finale kadar yükselen Şahbaz, ilk roundu kazandı ancak ikinci roundda sol bacağından sakatlanınca maçtan çekilmek zorunda kaldı ve altın madalyayı Gürcü rakibi Bregvadze Nika kazandı. Başarılı sporcumuz Yunus Emre Şahbaz ödül töreninin ardından yaptığı kısa açıklamada, ilk roundunu aldığı ve kazanmaya çok yaklaştığı final müsabakasını sakatlanarak kaybetmesine çok üzüldüğünü belirtti.
Ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğine inandığını sözlerine ekleyen Şahbaz, kendisinden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Şahi Spor Kulüp başkanı Şamil Doğu Delen’e ve federasyon başkanlığına seçildikten sonra Türkiye’de MMA’in ivmelenmesini sağlayan federasyon başkanı Ali Arık’a teşekkürlerini sundu.