DOLAR 32,5577 0.04%
EURO 34,9394 0.19%
ALTIN 2.439,780,70
BIST 9.725,420,03%
BITCOIN 2059815-4,15%
Edirne
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Altunhan, “Suç duyurusunda bulundum”

Altunhan, “Suç duyurusunda bulundum”

ABONE OL
6 Ocak 2021 11:06
Altunhan, “Suç duyurusunda bulundum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırkpınar eski ağası ve iş insanı Mustafa Altunhan, Saros Körfezi’ndeki turistik tesislerinde sivil giyimli 3 kişinin kendilerini güvenlik güçleri olarak tanıtarak tesislerinde zorla arama yaptığını iddia etti. Yaşanan olayla ilgili Keşan Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek suç duyurusunda bulunduğunu belirten Altunhan, olayın aydınlatılmasını istediğini belirtti.

Kırkpınar eski ağası ve iş insanı Mustafa Altunhan, önceki gün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Saros Körfezi’ndeki turistik tesislerinde yılbaşı akşamı kendilerini güvenlik gücü olarak tanıtan sivil giyimli 3 kişinin zorla arama yaptığını öne sürmüştü. Altunhan dün de yaşadığı olayla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Altunhan, olayın gece yarısını gerçekleştiğini belirterek, “Bir kardeşim aradı beni Keşan’dan. Mustafa Amca dedi, yukarıdan görüyor. ‘Birileri el feneri ile senin evinin etrafında dolaşıyor’ dedi. ‘Dedim ki bunlar bana bir kötülük yapacaklar herhalde’ dedim. Ondan sonra da alt katta da şirketlerimizin genel müdürü olan hanımefendinin bir çığlığını duydum. Oraya da içeri girmişler aynı şekilde. Ondan sonra kendisini aradım dedim ki, ‘Sakın kapıyı filan açma, sabah ola hayrola’ dedim. Sivil kıyafetliymiş onlar, herhalde duvardan atlamışlar. Sabahleyin bütün misafirlerimizden özür diledim” dedi.

Yaşanan olayı 156’ya bildirdiğini ve jandarmanın gelerek tutarak tutuğunu belirten Altunhan, “Sayın Cumhurbaşkanımız, sayın İçişleri Bakanımız, Milletvekilimiz, Valimiz dahil herkesten yardım istedim. Çünkü bunun devletle, hükümetle hiçbir alakası yok. Bunları yapanlar provokatörler. Ben rahatsızlıkları olan bir insanım, benimle uğraşmayın. Bu bölgede yaşamaya çalışıyorum, kendime bakmaya çalışıyorum. Gizli kalmış FETÖ örgüt üyelerini ortaya çıkarmalarını istiyorum. Kimseye zarar vermesinler” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.