DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20768531,32%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ameliyathanelerin açılışını YÖK Başkanı Özvar yaptı

Ameliyathanelerin açılışını YÖK Başkanı Özvar yaptı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Trakya Üniversitesi Hastanesi'ni ziyaret etti ve hastane yöneticileriyle bir araya geldi. Özvar, hastane incelemelerinde bulunarak, yenilenen ameliyathanelerin açılışını gerçekleştirdi.

ABONE OL
27 Şubat 2024 15:51
Ameliyathanelerin açılışını YÖK Başkanı Özvar yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Trakya Üniversitesi Hastanesi’ni ziyaret etti ve hastane yöneticileriyle bir araya geldi. Özvar, hastane incelemelerinde bulunarak, yenilenen ameliyathanelerin açılışını gerçekleştirdi.

Ziyarete Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, YÖK Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan ve birçok üniversite rektörü de katıldı.

Özvar ve beraberindekiler, hastane fuayesinde Trakya Üniversitesi’nin 2017-2024 yılları arasında açılan ve yenilenen birimlerini içeren sergiyi gezdi. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, yenilenen birimler hakkında detaylı bilgi verdi. Tabakoğlu, hastanenin dört bloğunun ve yaklaşık 700 odasının klimalı ve banyolu olarak yenilendiğini belirtti. Ayrıca, birçok yeni birimin açılışını gerçekleştirdiklerini ve hastaneyi son teknoloji cihazlarla donattıklarını ifade etti.

Özvar ve beraberindekiler daha sonra Solunum Yoğun Bakım Ünitesi’ni ziyaret etti. Burada pandemi döneminde önemli hizmetlerin sunulduğunu vurgulandı.

Ardından, Trakya Üniversitesi kurucu Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadeniz’in adını taşıyan yeni ameliyathanelerin açılışı gerçekleştirildi. Özvar, açılış konuşmasında yeni sağlık hizmetlerine vesile olacak ameliyathanelerin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Ziyaretin sonunda, Özvar Nöroloji Servisi’ni ziyaret etti ve burada hasta ziyaretinde bulundu. Nöroloji Servisindeki Epilepsi Cerrahi Merkezi hakkında bilgi alan Özvar, beyin içine elektrot yerleştirilerek epileptik alanın işaretlenmesi konusunda bilgi aldı.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.