DOLAR 32,3711 -0.37%
EURO 34,7997 -0.09%
ALTIN 2.396,01-1,09
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19120292,70%
Edirne
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anne kediye en güzel anneler günü hediyesi

Anne kediye en güzel anneler günü hediyesi

ABONE OL
15 Mayıs 2023 11:58
Anne kediye en güzel anneler günü hediyesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de oy kullanmak için Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Orta Okulu’na giden İsmail Budak isimli vatandaş, ağaçta kalan yavru kediyi kurtararak anne kediye en güzel anneler günü hediyesini verdi.

Ağaçta feryat figan miyavlayan yavru kedi ile aşağıda onu telaşlı şekilde bekleyen anne kedinin imdadına İrfan Budak yetişti. İtfaiyenin gelmeyeceğini düşünen Budak, yavru kedinin feryadına dayanamayarak sandığa gitmeyi erteleyip ağaca tırmandı. Anneler gününde aşağıda yavrusunu bekleyen kedinin de bir anne olduğunu söyleyen İrfan Budak, yavru kediyi yara bere içerisinde kalmaya rağmen vatandaşların alkışları ve duygu dolu anlar içinde anne kediye teslim etti.

“BİR ANNE KEDİYE EN GÜZEL ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ”

Herkes telaşla oy vermeye giderken, anne ve yavru kedinin feryadına dayanamayıp ağaca tırmanarak anne ile yavruyu kavuşturduğunu söyleyen İsmail Budak,” İtfaiyeyi aradım olumlu cevap vermediler. Yollar kapalı yoğunluk var dediler gelmediler. Mecburen yavru kediyi kendimiz kurtarmak zorunda kaldık. Ağaca tırmanarak kurtardım ayaklarım falan hep soyuldu yara içinde kaldı. Bir kedi bir insan o da bir canlı neticesinde. İnsanın yüreği dayanmaz. Ben de çıktım kurtardım. Vatandaşlar da yavru kediyi kurtardığım için alkışlamaya başladılar. Ben ağaca tırmandıktan sonra kedinin annesi de geldi yanıma. Daha önce gelmedi, ben çıkınca cesaret alarak yukarı ağaca tırmandı. Duygulandık. Bir anne yavrusuna zarar vereceğiz sanıp arkamdan gelmesi ve kurtarmak için yardım etmek istemesi duygulanmamak elde değil. Anneler Günü dolayısıyla bu da bir mesaj olsun” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.