DOLAR 32,4684 -0.06%
EURO 34,8200 -0.45%
ALTIN 2.450,720,61
BIST 9.893,521,82%
BITCOIN 20806210,89%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Atılgan, koronavirüse yenik düştü

Atılgan, koronavirüse yenik düştü

ABONE OL
2 Aralık 2020 17:22
Atılgan, koronavirüse yenik düştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Keşan İlçe Örgütü’nün eski başkanlarından olan ve İl Genel Meclisi üyeliği görevinde de bulunmuş olan Eczacı Tevfik Fikret Atılgan 72 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Ülkemizde ve Edirne’de koronavirüs salgını can almaya devam ediyor. CHP Keşan İlçe Örgütü’nün eski başkanı ve İl Genel Meclisi üyeliği de yapmış olan Eczacı Tevfik Fikret Atılgan koronavirüse yenik düştü.

Atıngan’ın vefat haberini alan siyaset ve eczacı camiası yasa boğuldu. Birçok kişi sosyal medya hesaplarından üzüntüsünü dile getirdi.

GÜRKAN, “VEFAT HABERİNİ ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Atılgan’ın vefat haberini üzüntüyle öğrendiğini belirterek, “CHP Keşan İlçe Örgütü’nün eski başkanlarından olan ve İl Genel Meclisi üyeliği görevinde de bulunmuş olan Eczacı Tevfik Fikret Atılgan’ın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Değerli ağabeyim Tevfik Fikret Atılgan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

CİVRAVOĞLU, “GÜNE ACI BİR KAYIPLA DAHA BAŞLADIK”

Edirne Eczacı Odası Denetleme Kurulu Başkanı Şükrü Ciravoğlu da üzüntüsünü dile getirerek, “Güne acı bir kayıpla daha başladık.. Sevgili arkadaşım, meslektaşım, kadim dostum Ecz. Fikret Atılgan’ı covid-19 nedeni ile kaybettik.. Acımız büyük.. Başımız sağ olsun dostlar.. Başımız sağ olsun Keşan.. Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun.. Elden başka bir şey gelmiyor…” ifadelerini kullandı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Öte yandan hayatını kaybeden Eczacı Tevfik Fikret Atılgan’ın cenazesi koronavirüs tedbirleri kapsamında ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.