DOLAR 32,5933 0.35%
EURO 34,8180 0.19%
ALTIN 2.507,530,94
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20982632,92%
Edirne
15°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Av. Elif ve Mertcan çiftinin mutlu günü

Av. Elif ve Mertcan çiftinin mutlu günü

ABONE OL
14 Haziran 2022 10:00
Av. Elif ve Mertcan çiftinin mutlu günü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Barosu avukatlarından Elif Beyza Gülez ve Mertcan Yasıtepe ömür boyu sürecek bir yaşam için ‘Evet’ dedi. Av. Elif Beyza ve Av. Mertcan Yasıtepe’yi meslektaşları da mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Edirne’nin tanınmış esnaflarından tenekeci Mesut ile Selver Yasıtepe’nin oğlu Av. Mertcan’la emekli polis memuru Hakan ile Ayşe Gülez’in kızı Av. Elif Beyza Alyans kır davet bahçesinde düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Ortak yaşamın mutlu başlangıcında gençleri meslektaşları da yalnız bırakmadı.

Düğün öncesi nikah töreni düzenlendi. Çiftlere Beril Özdilek, Gizem Özülkü, İlyas Kuş ve Burak Akgün şahitlik ederken çiftin nikahını kıyan Edirne Belediyesi Nikah Memuru Ahmet İşler mutluluklar dileyerek nikah cüzdanını takdim etti.

Düğün pastası kesilerek konuklara ikram edilirken, davetliler çiftlere düğün armağanlarını sundu. Davetliler genç çifti ve ailelerini pistte de yalnız bırakmayarak oyunlara eşlik etti. Antik Mutfak İşletme sahibi, Edirne Lokantacılar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi, aşçılıkta dünya ve Avrupa şampiyonu Sercan Yasıtepe kardeşinin düğün törenine katılan tüm esnaf camiasına, dostlarına ayrıca teşekkür etti.

Sonhaber Gazetesi olarak Elif Beyza ve Mercan’a ömür boyu sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam dileriz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.