DOLAR 32,2718 0.06%
EURO 34,7651 -0.1%
ALTIN 2.412,680,15
BIST 10.267,09-0,10%
BITCOIN 2041669-1,49%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Avrupa Filmleri Haftası Edirne’de başlıyor

Avrupa Filmleri Haftası Edirne’de başlıyor

ABONE OL
20 Eylül 2023 11:13
Avrupa Filmleri Haftası Edirne’de başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Edirne AB Bilgi Merkezi tarafından düzenlenecek Avrupa Filmleri Haftası 22 Eylül’de başlıyor. Filmler, Edirne Erasta AVM Cinemarine salonlarında ücretsiz olarak izleyiciyle buluşacak.

AB Türkiye Delegasyonu ve AB üye ülke büyükelçilikleri desteğiyle Eskişehir, Trabzon ve İzmir’de gerçekleştirilen Avrupa Filmleri Haftası’nın dördüncü durağı Edirne oluyor. 22- 28 Eylül tarihleri arasında Erasta AVM Cinemarine’de  AB üyesi 16 ülkeden 16 film, sanatseverler ile buluşacak.

DOLU DOLU SİNEMA PROGRAMI

Gişelerde bulunmayan 16 Avrupa filmi, dramdan, komediye, belgeselden, maceraya kadar birbirinden farklı temalarda; Bulgaristan, Fransa, İspanya, Estonya, Polonya, Belçika, İrlanda, Belçika, İsveç, Hollanda, Avusturya, Malta, İtalya Finlandiya, Litvanya ve Almanya yapımı filmler seyirciyle buluşacak. Avrupa sinemasının farklı kültürleri ve hikâyeleri konu aldığı filmlerin gösterimleri 22 Eylül günü, ‘Amber’le Çıkmak’ ile başlayarak, 28 Eylül tarihinde ‘Eczacı Melchior’ ile son bulacak. Avrupa Filmleri Haftası’nın Edirne gösterim programına Edirne AB Bilgi Merkezi sosyal medya hesaplarından ulaşılabilecek.

Avusturya’dan “Oskar ve Lilli”, Belçika’dan “Molenbeek’in Tanrıları”, Bulgaristan’dan “Sonsuz Bahçe”, Estonya’dan “Eczacı Melchior”, Finlandiya’dan “Aurora”, Fransa’dan “En Başarılı Prodüksiyon”, Almanya’dan “Rabiye Kurnaz George W. Bush’a Karşı”, İrlanda’dan “Amber’le Çıkmak”, İtalya’dan “İyiyim”, Letonya’dan “Evlilik Hayatım”, Litvanya’dan “Koşucu”, Malta’dan “Luzzu”, Hollanda’dan “Vahşi Amsterdam”, Polonya’dan “Bir Daha Asla Kar Yağmayacak”, İspanya’dan “Kız Öğrenciler” ve İsveç’ten “Faili Meçhul” filmlerinin biletlerini 19 Eylül 2023 tarihi itibariyle Erasta AVM Cinemarine gişelerinden ücretsiz temin edilebilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.