DOLAR 32,4900 -0.17%
EURO 34,9553 0.31%
ALTIN 2.430,420,31
BIST 9.801,410,82%
BITCOIN 2062872-4,52%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aydoğdu, Rektör Yardımcılığına atandı

Aydoğdu, Rektör Yardımcılığına atandı

ABONE OL
7 Şubat 2023 16:31
Aydoğdu, Rektör Yardımcılığına atandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevine Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Aydoğdu atandı.

Trakya Üniversitesinde görev değişimi yaşandı. 17 Ağustos 2020 tarihinden bu yana Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevini yürüten Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, düzenlenen törenle görevi, Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Metin Aydoğdu’ya devretti.

Rektörlük makamında gerçekleşen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer de katıldı. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcılığı görevi süresince yapmış olduğu hizmetler ve katkılardan dolayı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz’a teşekkürlerini iletti. Prof. Dr. Murat Türkyılmaz’ın, Trakya Üniversitesinin gelişimi için ulusal ve uluslararası alanda önemli çalışmalara imza attığını belirten Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Prof. Dr. Metin Aydoğdu’nun da aynı başarıyı sürdüreceğine inandığını ifade etti.

Akademik ve bilimsel çalışmalarıyla dünyanın en etkili bilim insanları arasında yer alan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Aydoğdu’ya yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesinin ve bölgenin gelişimi için ekip olarak birlikte çalışacaklarını vurgulayarak, görevinde başarılar diledi.

Rektör Yardımcılığı görevine getirilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu kaydeden Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkürlerini ileterek, görevini hakkıyla ifa etmek için çalışacağını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.