31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü’ne dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla Yeşilay Edirne Şubesi tarafından Saraçlar Caddesi’nde stant açıldı.
“Bağımlı olma, Özgür Ol” sloganı ile tütünsüz bir yaşama dikkat çeken Yeşilay ekibi, vatandaşların sorularını yanıtlayarak ücretsiz hizmet veren Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.
Saraçlar Caddesi’nde ziyaretçilere tütünün, sigaranın insan sağlığına zararları ve Yeşilay’ın çalışmaları anlatıldı.
Trakya Üniversitesi Genç Yeşilay Topluluğu öğrencileri de bu farkındalık gününe destek vermek amacıyla stantla yerini alırken, Saraçlar Caddesi’nde vatandaşlara broşür dağıtarak tütün ürünlerinin zararları konusunda bilgilendirdi.
Haber: Erkan Ekşi

GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).