DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2040539-2,45%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Bolat, Keşan’ı ziyaret etti

Bakan Bolat, Keşan’ı ziyaret etti

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Keşan’da çeşitli programlara katıldı.

ABONE OL
23 Mart 2024 17:49
Bakan Bolat, Keşan’ı ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Keşan’da çeşitli programlara katıldı.

Çeşitli programlara katılmak üzere Edirne’nin Keşan İlçesi’ni ziyaret eden Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, burada Edirne Valisi Yunus Sezer, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve siyasi parti temsilcileri tarafından karşılandı.

Bakan Bolat ardından İlçede Keşan Belediyesi tarafından yaptırılan Nalbur Çarşı’da esnaf ziyaretinde bulundu.

Daha sonra, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Keşan Ticaret Borsası (TB) ve İpsala Ticaret Borsası tarafından düzenlenen “Keşan Esnaf Odaları ve İş Dünyası İle Buluşma Toplantısı”na katılan Bolat’a, çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri eşlik etti.

Toplantıda Keşan TSO Meclis Başkanı Ahmet Koru, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Keşan TB Meclis Başkanı Kemalettin Uslu ve İpsala TB Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Sezer’in konuşmaları yer aldı. Şapçı, Keşan’da gerçekleştirilen hizmetleri ve yapılan yatırımlardan övgü ile bahsederken ayrıca Keşan Gıda İhtisas OSB’nin desteklenmesini talep etti.

Belediye Başkanı Helvacıoğlu ise Keşan’ın geleceğe hazırlanması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti ve bölgedeki iş birliğine vurgu yaptı.

AK Parti Milletvekili Fatma Aksal ise Edirne’nin tarım ve turizm kenti olduğunu ifade ederek, Keşan Gıda OSB’nin Türkiye’nin en yeşil OSB’si olacağını belirtti ve destek istedi.

Programın devamında konuşan Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne’nin sanayi, tarım, turizm ve dış ticaret açısından önemine değinerek, Keşan’ın bölgenin önemli bir şehri olduğunu vurguladı.

Son olarak konuşan Bakan Bolat, Keşan’daki yapılan hizmetlerden övgüyle bahsederek, esnafın desteklenmesine yönelik atılan adımları paylaştı ve Keşan’ın Trakya’da örnek bir şehir olduğunu ifade etti.

Türkiye’nin 21 yıldır ekonomik büyümesini sürdürdüğünü ve birçok alanda önemli başarılara imza attığını belirten Bolat, Keşan’ın ekonomik açıdan stratejik bir bölge olduğunu vurgulayarak, ülkenin daha da yükselmesi için birlik ve dayanışma çağrısı yaptı.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.