DOLAR 32,2858 0.04%
EURO 34,7685 0.05%
ALTIN 2.400,800,05
BIST 10.336,500,68%
BITCOIN 2028677-1,08%
Edirne
23°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Adayı Akın, esnaf ziyareti yaptı

Başkan Adayı Akın, esnaf ziyareti yaptı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, Tarihi Ali Paşa Çarşısı'nda ziyarette bulundu.

ABONE OL
28 Şubat 2024 17:45
Başkan Adayı Akın, esnaf ziyareti yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, Tarihi Ali Paşa Çarşısı’nda ziyarette bulundu. Tarihi çarşıdaki esnaflarla tek tek selamlaşan Filiz Gencan Akın, esnafların sohbet edip sorunlarını dinledikten sonra hayırlı işler diledi. Filiz Gencan Akın’a CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı ve çok sayıda partili eşlik etti.

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın

“10 MART’TA PROJE LANSMANINIZ OLACAK”

Partililerle birlikte sahada olduklarını ve heyecanlı bir atmosfer yakaladıklarını belirten CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, “10 Mart’ta proje lansmanınız olacak. Detaylı olarak projelerimizi aktaracağız. Tabi ki burayla ilgili de yapılacak, sorunların çözümlerine yönelik projelerimiz var. Hep birlikte bunları 10 Mart’ta sizlere aktarmış olacağız. Şu an sahadayız. Gördüğünüz gibi örgütlerimizle beraber, partililerimizle beraber, destekçilerimizle, gönüllülerimizle beraber çok heyecanlı, çok güzel bir atmosfer yakaladık. Her günümüzü dolu dolu geçiriyoruz. Herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla çok heyecanlıyız, çok dinamik bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Proje anlamında da burayla ilgili çok toplanmış projelerimiz var. 10 Mart’ta bunların hepsini size aktarıyor olacağız” diye konuştu.

Tarihi Ali Paşa Çarşısı’nın yanı sıra Filiz Gencan Akın’ın ziyaretleri; Modavizyon Fabrikası, Orhaniye Caddesi, Polis Parkı, Çilingirler Caddesi, Abdurrahman Mahallesi mahalle toplantısı ve kahvehane ziyareti ile devam etti.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.