DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2065728-0,55%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Adayı Akın, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Başkan Adayı Akın, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Edirne CHP Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

ABONE OL
5 Mart 2024 15:26
Başkan Adayı Akın, seçim çalışmalarını sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, İl Genel Meclisi’ne ziyarette bulundu. İl Genel Meclis Üyeleri ile selamlaşarak başarılar diledi. Yeni seçilecek olan İl Genel Meclis ve belediye meclis üyeleriyle koordineli şekilde çalışacaklarını söyleyen Akın, ortak hedefin Edirne’yi daha iyi noktalara ulaştırmak için birlikte mücadele edeceklerini ifade etti.

“ORTAK HEDEFİMİZ EDİRNE’Yİ DAHA İYİ NOKTALARA GETİRMEK”

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın “Değerli il genel meclis üyeleri, aranızda bulunmaktan büyük bir onur duyuyorum. Son meclisinizde sizleri ziyaret edip, bugüne kadar Edirne için yapmış olduğunuz değerli, başarılı çalışmalar için öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. Bu yeni dönemde, yeni dönemimizde de, bundan sonraki dönemimizde inşallah hep beraber, yeni seçilecek üyelerimizle beraber, il genel meclis üyelerimizle, belediye meclis üyelerimizle birlikte koordineli bir şekilde şehrimiz için yeni projeler üretmeye, birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamda hepimizin ortak hedefi, partiler üstü  şehrimiz için hizmet etmek, şehrimiz için mücadele etmek, şehrimizi daha iyi noktalara taşımak. Bu anlamda, belediye ile il genel meclis arasında yapılacak iş birliğinin çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. İnşallah, daha önce de ifade ettiğim gibi, bu süreçte, yeni dönemimizde, sizlerle beraber, yeni seçilecek üyelerimizle beraber, hep birlikte çalışıp mücadele edeceğiz. Ve Edirne’mizi hayal ettiğimiz projelerimizi gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Size de bugün başarılar diliyorum, iyi çalışmalar diliyorum”diye konuştu.

“İNŞALLAH 31 MART’TA DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞAYACAĞIZ”

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş de “Demokrasilerde siyasi partiler olmazsa olmazımızdır. Her siyasi partinin de halka hizmet etmenin ayrı bir imajı, ayrı bir inancı, ayrı bir programı vardır. Bu programları vatandaşa ulaştırırlar, vatandaş da bu programlar doğrultusuna, kendine en yakın olan, programına en yakın bulduğu kişiyle, oylarıyla, kendilerini yönetecek 5 yıllık belediye başkanını, yerel yöneticilerini seçerler. Belediye Meclisi’ni, İl Genel Meclisi’nin, köy ve mahalle muhtarlarını da seçerler. İnşallah 31 Mart’ta yine bir demokrasi şöleni yaşayacağız tüm Türkiye’de olduğu gibi. Edirne’de bunun daha güzelliğini yaşayacağız. Çünkü kardeşlik, dostluk, arkadaşlık bağlamında tüm seçimlerimiz geçiyor. Bu seçimleri 31 Mart’ta birlikte yaşayarak, Edirne’yi yönetecek olan belediye başkanımızı, il genel meclis üyelerimizi, belediye meclis üyelerimizin, köy ve mahalle muhtarlarımızı seçerek, demokrasinin bize yüklemiş olduğu görevi yerine getirerek hizmetlerimize devam edeceğiz”dedi.

Mevcut İl genel meclis üyeleri adına konuşan Mehmet Geçmiş, 1 Nisan’dan sonra seçilecek olan İl Genel Meclis üyelerine başarılar diledi.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.