DOLAR 32,5449 0.13%
EURO 34,9416 -0.19%
ALTIN 2.439,590,15
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20979180,30%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan adayı Kalkan’a tam destek

Başkan adayı Kalkan’a tam destek

ABONE OL
11 Mart 2022 11:35
Başkan adayı Kalkan’a tam destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkan adayı Adem Kalkan ve ekibi seçim çalışmalarını sürdürüyor. Oda üyelerini iş yerlerinde ziyaret eden Kalkan ve ekibi, göreve geldiklerinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler veriyor.

Geçtiğimiz gün düzenlediği basın toplantısı ile 27 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan Edirne Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası Olağan Genel Kurulunda Başkan adaylığını açıklayan Adem Kalkan, ekibi ile birlikte seçim çalışmalarına devam devam ediyor.

Oda üyelerini iş yerlerinde ziyaret eden Kalkan ve ekibi, esnafın sorunlarını dinleyerek, göreve geldiklerinde yapacağı hizmetler hakkında çeşitli istişarelerde bulunuyor.

Oda üyelerinin tam destek verdiği Başkan adayı Adem Kalkan, 20 yılı aşan tecrübe ve birikimi ile Edirne Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası’nda yeniliklerin öncüsü olacaklarını belirterek, “Esnafımızın sorunlarını gayet iyi biliyoruz. Artan girdi maliyetleri ile esnafımızın zor günler yaşadığını görüyoruz. Göreve geldiğimiz andan itibaren ilk yağacağımız işler arasında esnafımızla birlikte hareket edip, bu zor günleri hep beraber aşmak için gerekli adımları hızlıca atacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Bugün Arabasına, Akaryakıtını, işyerine yağını, Çay ocağına çayını ve şekerini, almakta güçlük çeken yine esnafımızdır. Bu ve bunun gibi sorunları aşmak için ekibimizle birlikte gerekli çalışmaları yaptık ve yapamaya devam ediyoruz. Biz Odamızdan güç almaya değil, Odamıza ve üyelerimize güç vermeye geliyoruz. Bunun için esnafımızı ve oda üyelerimizi sürekli ziyaret ediyor, onların sorunlarını dinliyoruz. 27 Mart tarihinde gerçekleşecek olan Kongremizde Allah’ın izniyle üyelerimizde bizi bu göreve layık görürse Odamız adına yeni bir sayfanın açılacağına hep birlikte şahit olacağız.” dedi.

20 yılı aşan tecrübesi ile Edirne Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanlığına talip olan Adem Kalkan’ın ekibinde Edirne’nin sevilen güçlü isimleri de dikkat çekiyor.

Kalkan’ın Yönetim Kurulu ekibinde Saim Akça, Ekrem Güler, Kemal İmrak, Muzaffer Güker, Aytuğ Baldırancı, Gökhan Çakay yer alırken, Denetim Kurulu Üyeliklerinde ise Eraydın Dürüktaş, Mesut Ciğerciler, Özgür Arda yer alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.